«Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος» - Ποια το είπε;

Συγκλονίζει η εξομολόγησή της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει  να μείνει έγκυος στην κόρη της, Φραντζέσκα.

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της!

«Η μικρή πριν λίγες ημέρες έγινε 8. Η ίδια μου λέει “δε θέλω να γίνω ηθοποιός”, αλλά εγώ κάτι βλέπω. Aλλά είναι πολύ μικρή ακόμα. Παραλίγο να φτάσω σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί. Αλλά τώρα που έχω ένα παιδί και συνειδητοποιώ ότι την έχω κάνει σε μια μεγαλύτερη ηλικία από ότι θα “έπρεπε”, μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να περάσω χρόνο μαζί της και να μην προσπαθώ να κυνηγάω πράγματα.

Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος. Ένας άνθρωπος μόνο είπε ότι μπορείς να κάνεις παιδί, και αυτός δεν ήταν γυναικολόγος, ήταν ενδοκρινολόγος. Είναι θαύμα ότι υπάρχει η Φραντζέσκα.

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Είχα πέσει ψυχολογικά εννοείται. Τους έλεγα «τι μου λέτε», εγώ ανεβαίνω στην σκηνή και κάνω πράγματα που δεν είναι καν ο εαυτός μου, θα μου πείτε εμένα ότι για αυτό που γεννήθηκε το σώμα μου να κάνει που είναι να γεννήσω και να κάνω παιδιά, ότι δε γίνεται;». Ήρθε χωρίς εξωσωματική», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Πέγκυ Τρικαλιώτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top