«Άνθρωποι που επικρίνουν Λιγνάδη-Φιλιππίδη, φέρονται και οι ίδιοι απαίσια»

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του πολύ γνωστός ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στο Πρωινό

Το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο, ενώ έγινε ιδιαίτερα αγαπητός σχεδόν 20 χρόνια πριν με τον ρόλο του «Φατσέα» στο Καφέ της Χαράς

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Κατέθεσε στο ΣΕΗ για το περιστατικό βίας στο θέατρο

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη δήλωση που έκανε ότι: «Ούτε οι Λιγνάδηδες, ούτε οι Φιλιππίδηδες είναι απώλεια για το θέατρο».

Η άποψη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση είναι από τις πιο... νηφάλιες στον χώρο του θεάτρου

«Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα, έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις δικαστικά. Αυτό το σχόλιο σήμαινε ότι κανένας μας δε λείπει από το θέατρο, μεμονωμένα και σαν προσωπικότητα, σαν μεγάλος… Λείπουν άνθρωποι του είδους του συγχωρεμένου του Τριανταφυλλόπουλου, (σ.σ. του ηθοποιού Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο) που είναι αυτοί που στηρίζουν το θέατρο κι εγώ αυτό θεωρώ ότι είναι η πραγματική δύναμη του θεάτρου», τόνισε αρχικά. 

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν κυνήγησα την καριέρα στο εξωτερικό, προέκυψε»

«Δε χρειάζεται το θέατρο άλλους λαμπερούς ηθοποιούς. Για εμένα πολύ πιο πολύτιμοι είναι οι γύρω-γύρω κι αυτοί που στηρίζουν αυτό το σύστημα. Ο κράχτης είναι για το ταμείο, αλλά για εμένα δεν είναι αυτό το θέατρο. Για μένα το θέατρο είναι πρώτα από όλα μία δουλειά συνόλου, με αυτή τη λογική κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Με αυτή τη λογική δε θα λείψει κανείς», συμπλήρωσε.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα με τις κόρες τους Όλγα & Νίκη Σκιαδαρέση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όταν ρωτήθηκε αν, μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, έχει μπει ένα τέλος στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής, απάντησε: «Όχι» κι εξήγησε: «Είναι δυνατόν να σταματήσουν ποτέ οι κακοποιήσεις; Τι τελειώσαμε, δηλαδή, με την παρανομία; Θα φοβηθούν, αλλά πιο σημαντικό είναι να μάθουν οι άνθρωποι να μιλάνε, να βρίσκουν αυτιά να τους ακούσουν». 

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Υπήρξα μάρτυρας σε περιστατικό και θα καταθέσω!»

Κλείνοντας ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πρόσθεσε: «Δεν είναι το θέμα μόνο οι "μεγάλοι κακοποιητές", αλλά και οι "καθημερινοί μικροί κακοποιητές", τους οποίους τους βλέπω ακόμη, άνθρωποι που βγαίνουν και στηλιτεύουν τον Φιλιππίδη, τον Λιγνάδη, στην πράξη φέρονται απαίσια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top