Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν κυνήγησα την καριέρα στο εξωτερικό, προέκυψε»

Η καριέρα, ο κορωνοϊός και οι κόρες του - Η συνέντευξη στο Breakfast@star

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες δουλειές, στην τηλεόραση, το θέατρο, αλλά και τον κινηματογράφο.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστεί σε μία σημαντική διεθνή παραγωγή του Netflix -στην ιταλική σειρά «Suburra (Aίμα στη Ρώμη)»- αλλά και στην ταινία «Appartamento ad' Atene».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Έκτοτε είχε διάφορες προτάσεις από τη γειτονική χώρα, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τον κρατούσαν στην Ελλάδα.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός για τον σύζυγό της: «Τον κοιτάω ακόμα και λιώνω»

«Δεν κυνήγησα ποτέ την καριέρα στο εξωτερικό, προέκυψε και δεν είπα όχι», είπε αρχικά στην εκπομπή «Breakfast@star» και πρόσθεσε: «Έχω κάνει και επιτυχίες και αποτυχίες στην καριέρα μου. Έχω κάνει δουλειές που θα έλεγα όχι, αλλά τα χρήματα ήταν πολύ καλά».

Κατά την περίοδο της καραντίνας, έμεινε σπίτι, όπως όλοι οι ηθοποιοί. Ήταν δύσκολα, αλλά το είδε σαν μία ευκαρία να μοιραστεί περισσότερες οικογενειακές στιγμές.

«Ευτυχώς, κανένας μας δεν αρρώστησε. Το μόνο που χάρηκα ήταν που έμεινα λίγο στο σπίτι. Τα βιντεάκια που κάνουν οι κόρες μου είναι απόρροια της καραντίνας. Είναι ένας τρόπος έκφρασης», ανέφερε ο ηθοποιός. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top