Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Κατέθεσε στο ΣΕΗ για το περιστατικό βίας στο θέατρο

Τι είπε για τις δίδυμες κόρες και τον γιο του

Πριν από λίγο καιρό ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε κάνει γνωστό πως υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό σωματικής βίας που είχε συμβεί στο θέατρο.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως ήταν διατεθειμένος να καταθέσει γι’ αυτό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και αυτό ακριβώς έκανε.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Υπήρξα μάρτυρας σε περιστατικό και θα καταθέσω!»

«Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό με τις αποκαλύψεις έστω και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες. Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας. Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στο θέατρο σε σχέση με τα περιστατικά κακοποίησης», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στην οποία ήταν καλεσμένος.


Οι δίδυμες κόρες Όλγα και Νίκη και ο μικρότερος γιος, Γιάγκος

Ο Γεράσμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μπάλφα είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η οικογενειακή φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του

Ο Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα

Ο Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα

Έχουν αποκτήσει τις δίδυμες κόρες τους Όλγα και Νίκη, οι οποίες έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η Όλγα ασχολείται με τη μουσική και την υποκριτική ενώ η Νίκη είναι ηθοποιός.

Ο διάσημος μπαμπάς τους εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις αγαπημένες του κόρες. «Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο όπως το θέατρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλό να δουλέψουμε μαζί με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου».

Ο Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα με τις κόρες τους, Όλγα και Νίκη

Ο Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα με τις κόρες τους, Όλγα και Νίκη/ NDP

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο μοναχογιο του, τον Γιάγκο, ο οποίος μέχρι στιγμής δε φαίνεται να ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα της υπόλοιπης οικογένειας. «Ο γιος μου έχει κλίση προς τις θετικές επιστήμες και χαίρομαι που κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα».
 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top