7+1 διάσημοι που έχασαν τη «μάχη» με τον κορωνοϊό

Ποιοι celebrities νόσησαν από κορωνοϊό και πέθαναν στο νοσοκομείο

Διάσημοι που πέθαναν από κορωνοϊό

Η πανδημία μαστίζει τον πλανήτη μας και εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δώσει μάχη με τον Covid-19. Κάποιοι νίκησαν τον κορωνοϊό, κάποιοι άλλοι ηττήθηκαν και έχασαν τη ζωή τους από τον ιό, ανάμεσά τους και αρκετοί celebrities.  

Παγώνη: Πότε θα χρειαστεί να κάνουμε τέταρτη δόση του εμβολίου

Διάσημοι που πέθαναν από κορωνοϊό

Larry King

Ο γνωστός παρουσιαστής του CNN Larry King πέθανε λόγω κορωνοϊού σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες στην ηλικία των 87 χρόνων. O Larry King έχει γράψει ιστορία με την 63ετη πορεία του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, μετρώντας σημαντικές επιτυχίες, βραβεία και αναγνώριση.

Πρώτος νεκρός από τη μετάλλαξη Όμικρον στη Μ. Βρετανία

Ο Sonny Chiba από το Kill Bill 

Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Shinichi - Sonny Chiba, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Kill Bill πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού, σε ηλικία 82 χρόνων. Φέρεται να ήταν εμβολιασμένος κατά του Covid-19 και έγινε ευρέως γνωστός από τους ρόλους του σε ταινίες όπως το Kill Bill και το The Fast and The Furious: Tokyo Drift.

O ερευνητής Θεόδωρος Παπάζογλου 

Σε νοσοκομείο των Βρυξελλών άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών, νικημένος από τον κορωνοϊό, ο επικεφαλής στο Τμήμα Υποστήριξης του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας, Θεόδωρος Παπάζογλου, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στην ευρωπαϊκή ερευνητική κοινότητα.

Κορωνοϊός: Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Τράγκας 

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, που νοσηλευόταν με κορωνοϊό από τις 4 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Σωτηρία, έχασε τη μάχη με τη ζωή τα ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου. Η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα που τον έκαναν διστακτικό, όπως έλεγε, να εμβολιαστεί.

Ο ηθοποιός Nick Cordero 

Ο Καναδός σταρ του Μπρόντγουεϊ Nick Cordero πέθανε στα 41 του χρόνια, έχοντας περάσει περίπου τρεις σκληρούς μήνες στο νοσοκομείο εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών στην υγεία του, λόγω κορωνοϊού. 

Ξάνθη: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός δημοσιογράφος - Ήταν εμβολιασμένος

Η Carol Sutton από τις Ανθισμένες Μανόλιες

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών και έχοντας νοσήσει με κορωνοϊό η Αμερικανίδα ηθοποιός Carol Sutton. Η ηθοποιός της ταινίας «Ανθισμένες Μανόλιες» (έπαιξε τον ρόλο της νοσοκόμας Pam - 1989) νοσηλευόταν αρκετές εβδομάδες στο Touro Infirmary της Νέας Ορλεάνης, πριν καταλήξει. 

Ο σχεδιαστής Kenzo Takada 

Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Ιάπωνας σχεδιαστής Kenzo Takada. Ήταν ο πρώτος Ιάπωνας σχεδιαστής που επιβλήθηκε στο Παρίσι, όπου και έκανε καριέρα, δημιουργώντας τον οίκο μόδας Kenzo. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε μόλις λίγες ώρες μετά την επίδειξη μόδας για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι του 2021 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τα συμπτώματα κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν


Ο Andrew Jack από τους Star Wars 

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός που συμμετείχε στις δυο τελευταίες ταινίες Star Wars, στον Thor, τους Avengers και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Andrew Jack, πέθανε σε ηλικία 76 ετών από κορωνοϊό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top