«Για τον γιο μου φοβάμαι» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για τον καρκίνο

«Δε θα ασχολούμαστε τώρα με τον κάθε…καρκίνο», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγαπημένου ηθοποιού και παρουσιαστή, Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, καθώς και για το πόσο ανησυχούσε για τους δικούς του ανθρώπους, που δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα του.  

«Ο Σπ. Παπαδόπουλος μου υποσχέθηκε αφιέρωμα και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο»

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life o Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως εκείνη τη δύσκολη περίοδο οι σκέψεις που περνούσαν από το μυαλό του όσον αφορά στην υγεία του και την εξέλιξη της περιπέτειάς του, δεν ήταν καθόλου αισιόδοξες. 

 

Συγκεκριμένα σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν υπάρχει κάτι που φοβάται, αφού αυτή η περιπέτειά του δεν τον έκανε να αλλάξει οπτική για τη ζωή, εκείνος απάντησε:

Τίτλοι τέλους για Σπύρο Παπαδόπουλο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Από βραδινή έξοδο του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον γιο του, Αλέξανδρο το 2015  / Φωτογραφία ΝDP

«Τι να πω… Για τον γιο μου φοβάμαι, τους φίλους μου, τους ανθρώπους μου. Για εμένα δε φοβάμαι τίποτα. Δεν ξέρω πώς έχω γίνει έτσι. Όχι, πάντα έτσι ήμουν. Κυνικός, πώς να το πω… Αναίσθητος. Τότε είχα πει, ήρθε άραγε η ώρα μου; Ε, μάλλον ήρθε, τι να κάνουμε. Έτσι είναι οι άνθρωποι, τελειώνουν. Άμα δεν τελειώσουμε, όμως, προχωράμε. Δε θα ασχολούμαστε τώρα με τον κάθε… καρκίνο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top