Βέλη της Μπέττυς Μαγγίρα κατά της Καινούργιου: «Είναι εγωκεντρική»

Τι είπε για την τηλεοπτική τους κόντρα

Νερό στον μύλο της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και την Κατερίνα Καινούργιου έριξε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία χθες βράδυ ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα για το τι ακριβώς συνέβη με το τρέιλερ της εκπομπής της που εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς θεώρησε ότι την χλεύασαν. 

Καινούργιου - Μαγγίρα: Η «άγρια» κόντρα, η πλούσια και το ταξίδι στο Παρίσι

«Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας. Αυτά γυρίζονται σε green box. Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω. Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να «πάμε» στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη και το λατρεύω. Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά δεν ξέρω… Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα για αυτήν» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ενοχλημένος ο πατέρας της Καινούργιου: Η κόρη μου πήγε στο γαλλικό σχολείο

Δε δίστασε μάλιστα να εκτοξεύσει τα βέλη της εναντίον της παρουσιάστριας του Alpha, λέγοντας ότι θέλει να ασχολούνται όλοι μαζί της. 

«Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κώλυμα. Και με το κουίζ έγινε το ίδιο. Είχαμε κάνει ένα κουίζ που δεν την πείραξε την επόμενη μέρα αλλά την πείραξε την μεθεπόμενη ξαφνικά. Ήταν πρώτα το κουίζ, μετά ήταν το Παρίσι και θα τριτώσει φαντάζομαι», συνέχισε.

Ράλλη υπέρ Μαγγίρα: «Όταν γυρίστηκε το τρέιλερ, η Καινούργιου...»

Όπως όλα δείχνουν η κόντρα αυτή θα έχει και συνέχεια και πολύ πιθανόν από Δευτέρα να υπάρξει νέα απάντηση από αέρος από την Κατερίνα Καινούργιου. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top