Λευτέρης Χαρίτος: Η απάντηση για τη συμμετοχή της Γιαννάτου στις Μέλισσες

Όσα είπε ο σκηνοθέτης της σειράς και σύντροφος της ηθοποιού

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μέσα από το Breakfast@Star

Με τις Άγριες Μέλισσες να προβάλλονται για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Λευτέρης Χαρίτος γνώρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Νευρίασα όταν διάβασα η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου»

Ο γνωστός σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, όπου μίλησε για τη σύντροφό του Μαρκέλλα Γιαννάτου κι όσα γράφτηκαν για τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1. Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχουν μακροχρόνια σχέση.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου κι ο Λευτέρης Χαρίτος σε δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Γιατί δεν είπαν ότι στον ΑΝΤ1 έφερα εγώ τον Λευτέρη; Επειδή είμαι γυναίκα; Ενώ μπορεί να λένε κάποιοι ότι ο Χαρίτος έφερε εμένα στη σειρά»», είχε δηλώσει εκνευρισμένη πριν από λίγες ημέρες η Μαρκέλλα Γιαννάτου στον παρουσιαστή.

«Άδικο έχει; Θα την υποστηρίξω, έχει δίκιο αλλά όχι με την έννοια ότι το λέει η ίδια. Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί έτσι. Αν είχε κάνει η ίδια τις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω τι θα λέγανε και τι σχέση έχω μαζί της. Θα συμφωνήσω. Πρέπει να αλλάξει το σύστημα», απάντησε σχετικά, καθισμένος στον ίδιο καναπέ ο σκηνοθέτης. 

Λευτέρης Χαρίτος Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Λευτέρης Χαρίτος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show

Γιαννάτου: «Είπαν ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Χαρίτου»

«Εγώ σαν άντρας έχω ένα πρόβλημα, ότι δε νιώθω ποτέ αρκετός και πρέπει να δίνω κι άλλα. Όλον αυτόν τον καιρό με τα γυρίσματα αισθάνομαι ότι δεν είμαι πάντα εκεί. Οι μεγάλες σχέσεις είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Δε θα το μετανιώσω ποτέ ότι έχασα τον χρόνο μου. Είναι μια γνώση βαθιά όταν το καταφέρνεις». συμπλήρωσε για τη σχέση τους ο Λευτέρης Χαρίτος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top