Γιαννάτου: «Είπαν ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Χαρίτου»

Η «Ζωή Μεγαρίτη» από τις Άγριες Μέλισσες είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη

Συνέντευξη στη Real Life έδωσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, αναφερόμενη στον επί πολλά χρόνια σύντροφό της Λευτέρη Χαρίτο και τη συνεργασία τους στις Άγριες Μέλισσες

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η ηλικία, οι σειρές που έχει παίξει και ο σύντροφός της

Όπως είδαμε σε απόσπααμα από την εκπομπή Breakfast@Star, η δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε να συζητήσει για τα σχόλια που έχει ακούσει για αυτό της το επαγγελματικό βήμα.

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές

«Δεν έχω λόγο να το κάνω τώρα που είμαι 40 χρόνων. Δεν το έκανα σε ηλικίες που θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ. Δεν μπορώ, όμως, να ανεχθώ ένα πράγμα κυρίως. Ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία και, αν ήμασταν σε αντίστροφες θέσεις με τον σύντροφό μου, δε θα τον ρωτούσε κανείς για τη σκηνοθέτιδα των Μελισσών. Αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Αν ήμουν εγώ η σκηνοθέτις, ποιος θα ρωτούσε πώς είναι να δουλεύετε με τη γυναίκα σας που σκηνοθετεί τη σειρά; Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό. Έχω, λοιπόν, αποφασίσει ότι δε θα μιλάω. Μου αρέσει που μιλά εκείνος για τη σχέση μας. Φαίνεται πιο δίκαιο. Ας μιλήσει αυτός για το πώς είναι να είμαστε μαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Άγριες Μέλισσες: Οι γνωστοί πρωταγωνιστές που προστίθενται στο καστ

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο Λευτέρης είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος και χαίρομαι κι εγώ πάρα πολύ. Είναι λίγο αστείο γιατί δουλεύω από το 2005 και είναι χαζό ξαφνικά να χάνω το ονοματεπώνυμό μου και να είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου. Δε βγήκα χθες από τη σχολή».

Ο Λευτέρης Χαρίτος με τη Μαρκέλλα Γιαννάτου σε δημόσια εμφάνισή τους το καλοκαίρι του 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, για τον τίτλο «Η σύντροφος του Λευτέρη», απάντησε: «Πριν μπω στις Άγριες Μέλισσες, το έγραψαν πολλοί κάπως έτσι, εννοώντας ότι "δείτε ποια είναι η σύντροφος του σκηνοθέτη των Μελισσών". Και φυσικά θα σου πω ότι έχουν γίνει και σχόλια ότι μπήκα στη σειρά επειδή είμαι η σύντροφος του Λευτέρη Χαρίτου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top