Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η ηλικία, οι ρόλοι, ο χωρισμός και η μητρότητα

Ήταν ζευγάρι με τον σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτο

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου  είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Αιμίλιος Χειλάκης: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

Έχει στο βιογραφικό της πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση και τη μεγάλη οθόνη, μιας και έχει παίξει σε σειρές που αγκαλιάστηκαν από το κοινό. 

Ποια είναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου


•    Η Μαρκέλλα-Αφροδίτη Γιαννάτου γεννήθηκε στην Κέρκυρα, στις 4 Ιανουαρίου του 1981.
•    Έχει ύψος 1,73 μ.
•    Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Χρήστου Τσάγκα. Μετά την αποφοίτησή της σπούδασε στη D.A.M.S. στο τμήμα της Φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Uniroma3.
•    Από το 2011 είναι μέλος του Φόρουμ της Αθήνας της Διεθνούς των Φόρουμ του Λακανικού Πεδίου. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.
•    Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2004 συμμετέχοντας στην ταινία "Μετεωρίτες" σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαυρογένη.

•    Το 2008 συμμετείχε στη ταινία μικρού μήκους "Το σημάδι της ζωής" ενώ το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία "Γκίνες" σε σκηνοθεσία Αλέξη Καρδαρά. Ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις ταινίες Δεσμά Αίματος του Νίκου Παναγιωτόπουλου, Μια φορά και ένα... μωρό του Νίκου Ζαπατίνα, "Κοινός Παρονομαστής" σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια (2014) και στη μικρού μήκους "Under Stress" του Πάρη Πατσουρίδη. Άλλες κινηματογραφικές παραγωγές στις οποίες έλαβε μέρος είναι οι "Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη"(2013), "Μαριονέτες"(2015), "Κβάντο"(2015), "Between Black and White"(2015), "Luz"(2016) "Twist"(2016), "Bourbon with milk"(2017).
•    Το 2018 πρωταγωνίστησε στην αμερικάνικη παραγωγή Sleeping Dogs Lie σε σκηνοθεσία του Konstantinos Kovas.
•    Το 2011 στην ταινία Η Νύφη πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν παραγωγός και σεναριογράφος.

Σε ποιες σειρές έχει παίξει η Μαρκέλλα Γιαννάτου 


•  Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός στην καθημερινή σειρά του ANT1, "Έρωτας" τη σεζόν 2005-2006. Την επόμενη σεζόν ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις σειρές "Πάρ'το Αλλιώς", "Ιωάννα της καρδιάς" και "Πάνω από το νόμο". Τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τους Ρένια Λουιζίδου, Αιμίλιο Χειλάκη και Άρη Λεμπεσόπουλο στην δραματική σειρά ¨Κλεμμένη Ζωή". Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές Αληθινοί Έρωτες, "Έχω ένα μυστικό" και ο πρωταγωνιστικός ρόλο στην καθημερινή σειρά "Κάρμα".

  • Το 2014 έδωσε τη φωνή της στη σατιρική σειρά animation του Λάκη Λαζόπουλου "Από άλλο ανέκδοτο", ενώ το 2015 έκανε σειρά guest εμφανίσεων στην κωμική σειρά "Το σόι σου".  
  • Τη σεζόν 2015-2016 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μάξιμο Μουμούρη στην καθημερινή δραματική σειρά "Χωρίς Εσένα" του ΑΝΤ1 Κύπρου που προβλήθηκε και στην Ελλάδα.
  •  Το 2018 την είδαμε στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς όνομα»
  • Το 2021 σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες.

Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος: Επέστρεψε τηλεοπτικά σε ρόλο... πειρατή!

  • Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Μάγισσα», όπου ενσαρκώνει τη Γερακίνα Γερακάρη.

Ο έρωτας με τον σκηνοθέτη των «Αγριων Μελισσών» Λευτέρη Χαρίτο και ο χωρισμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν ζευγάρι με τον Λευτέρη Χαρίτο 14 χρόνια.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι ζευγάρι με τον σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτο/ φωτογραφία NDP

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου με τον σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτο/ φωτογραφία NDP

Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Πρω1νό είχε δηλώσει: «Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου».

Η σχέση της ηθοποιού και του σκηνοθέτη έφτασε στο τέλος της ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας. Ο χωρισμός ήταν ξαφνικός και ήρθε λίγο καιρό αφότου αποφάσισαν να αποκτήσουν παιδί. Η είδηση, ξάφνιασε το περιβάλλον των καλλιτεχνών ωστόσο όσοι τους γνωρίζουν μιλάνε για δύο ανθρώπους που έχουν ως στόχο το καλύτερο για το παιδί που έφεραν στον κόσμο.

Ο ρόλος της μαμάς και το όνομα της κόρης της με τον Λευτέρη Χαρίτο


 Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έγινε μητέρα στις αρχές του  καλοκαιριού. Η ηθοποιός απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον Λευτέρη Χαρίτο.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο, δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Προσπαθώ να τα συνδυάσω, δεν τα καταφέρνω η αλήθεια είναι», είπε σε μια από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της.

Μαρκέλλα Γιαννάτου


Όσο για το όνομα της μικρής δήλωσε: «Της δώσαμε τα ονόματα Μελία-Αφροδίτη και τη φωνάζω Μελιώ. Το Αφροδίτη είναι και το δεύτερο δικό μου όνομα. Το Μελία είναι αρχαιοελληνικό όνομα που το έμαθα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top