Σχέσεις χωρίς happy end: 6+1 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν το 2021

Ποιοι επώνυμοι «έριξαν» τίτλους τέλους στη σχέση τους

Το 2021 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει. Δεν ήταν για όλους «ρόδινο», καθώς για πολλά ζευγάρια της εγχώριας showbiz μπήκε «επίλογος» στη σχέση τους μετά από χρόνια.

Κάποιοι έβγαλαν ανακοίνωση, ενώ κάποιοι άλλοι χώρισαν «αθόρυβα». Κάποιοι κράτησαν καλές σχέσεις, κάποιοι άλλοι δε λένε πια ούτε «καλημέρα». Κάθε εμπόδιο, όμως, για καλό. Ως γνωστόν ο μεγαλύτερος έρωτας είναι ο επόμενος.

Δείτε τη λίστα με τους πιο πολυσυζητημένους χωρισμούς της χρονιάς:

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Χωρισμός μετά από 12 χρόνια σχέσης

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσε» στην ελληνική showbiz η είδηση του χωρισμού της Ζέτας Μακρυπούλια από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο συγκατοικούσε σχεδόνα από την αρχή της σχέσης του, αποφάσισε να τραβήξει παράλληλους δρόμους, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης. 

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», ήταν οι κοινές δηλώσεις τους στην εφημερίδα «Espresso, όταν έγινε γνωστό πως χωρίζουν. 

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια σε παλαιότερη κοινή τους έξοδο/Φωτογραφία ndp

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια σε παλαιότερη κοινή τους έξοδο/Φωτογραφία ndp

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Χωρισμός αντί για γάμο 

Γάμο περιμέναμε, χωρισμός μας ήρθε. Πριν από λίγο καιρό άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για σύννεφα στη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όπως αποδείχθηκε, όσα ακούγονταν και γράφονταν κάθε άλλο παρά φήμες ήταν, αφού η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, δεν ειναι πια μαζι.

Αν και οι ίδιοι δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τον χωρισμό τους, οι όλο νόημα αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου στα social media, σε συνδυασμό με τις αινιγματικές ατάκες μέσα από τον αέρα της εκπομπής, επιβεβαιώνουν πως οι κάποτε σύντροφοι ζουν τις ζωές τους χωριστά.

Φίλιππος Τσαγκρίδης - Κατερίνα Καινούργιου/Φωτογραφία Instagram 

Φίλιππος Τσαγκρίδης - Κατερίνα Καινούργιου/Φωτογραφία Instagram 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Ο φλογερός έρωτας τελείωσε

Οι ίδιοι δεν έχουν βγει δημόσια να επιβεβαιώσουν τον χωρισμό τους. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik, με το μοντέλο να φεύγει λίγο μετά το Πάσχα από τη μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί με τον γνωστό trapper στην Πεντέλη και να βρίσκει το δικό της σπίτι. 

Η σχέση τους κράτησε περίπου δύο χρόνια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο πρώην σύντροφός της/Φωτογραφία ndp

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο πρώην σύντροφός της/Φωτογραφία ndp

Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος: Τελείωσε ο έρωτας, έμεινε η αγάπη

Τέλος στη σχέση τους, ύστερα από 8 χρόνια, έβαλαν και η Δανάη Μπάρκα με τον Πάνο Αδαμόπουλο. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «DownTown» πως με τον πρώην σύντροφό της δεν είναι πια μαζί. 

«Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε».

Το πρώην ζευγάρι πέρυσι το καλοκαίρι είχε παρακολουθήσει την παράσταση «Λυσιστράτη»/Φωτογραφία ndp

Το πρώην ζευγάρι πέρυσι το καλοκαίρι είχε παρακολουθήσει την παράσταση «Λυσιστράτη»/Φωτογραφία ndp

Χρήστος Μάστορας - Χριστίνα Παπαδέλη: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Ο Χρήστος Μάστορας μετά από τρία χρόνια σχέσης με τη Χριστίνα Παπαδέλη είναι και πάλι single. Ο frontman από τις Melisses και το μοντέλο - χορεύτρια όσο καιρό ήταν μαζί, κρατούσαν ήπιους τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

«Δίνουμε έμφαση στην φιλία φέτος», είχε απαντήσει λακωνικά σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον χωρισμό του, όταν τον συνάντησαν στα μουσικά βραβεία της Κύπρου «Super Music Awards».

Πάντως οι τελευταίες φήμες θέλουν τον τραγουδιστή ξανά ερωτευμένο με πρώην παίκτρια του GNTM

Η πρώτη και τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χρήστου Μάστορα και της Χριστίνας Παπαδέλη στον γάμο του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση / Φωτογραφία ndp

Κάτια Ταραμπάνκο - Κωνσταντίνος Χωρινός: Μία σύντομη σχέση

Περίπου μισό χρόνο κράτησε η σχέση της Κάτιας Ταραμπανκό με τον Κωνσταντίνο Χωρινό, με τον οποίο μάλιστα συγκατοικούσαν για ένα διάστημα στο σπίτι τους, στο Γκάζι.

Η νικήτρια του GNTM καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» με αφορμή ερώτηση για τυχόν αλλαγές στη ζωή της, αποκάλυψε πως είναι ελεύθερη και ωραία.

«Είμαι ελεύθερη ναι! Πάντα είχα την άποψη ότι από την στιγμή που δείχνεις την ζωή σου προς τα έξω, θα είναι υποκριτικό να κρύβεις μια πλευρά της ζωής σου να την προστατεύεις αλλά όχι να την κρύβεις και δεν μπορείς να μιλάς μόνο για δουλειά. Είμαι τέλεια στα προσωπικά μου, είμαι ελεύθερη. Δεν έχω νέα σχέση ήμασταν μια μεγάλη παρέα στην Λευκάδα και περάσαμε τέλεια».

Η Κάτια Ταραμπανκό με την πρώην σχέση της/Φωτογραφία ndp

Η Κάτια Ταραμπανκό με την πρώην σχέση της/Φωτογραφία ndp

Ιωάννης Παπαζήσης - Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο αθόρυβος χωρισμός

Μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού, ο Ιωάννης Παπαζήσης με τη Βανέσα Αδαμοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love it», είχε επιβεβαιώσει πριν λίγο καιρό τον χωρισμό του.

«Είμαι ένας μπαμπάς που δε θα ήθελε καμία μαμά. Με κάνει ό,τι θέλει, ειδικά όταν είμαστε μόνοι. Μάλλον επειδή εγώ μεγάλωσα λίγο στερημένος, έχω την ανάγκη να τα δώσω όλα. Θέλω έναν καλομαθημένο γιο. Τώρα είναι 6 χρόνων. Γράφουν τα sites, αλλά δε θέλω να απαντάω για τα προσωπικά μου. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Αλλά δε θέλω να βγαίνω να μιλάω για αυτά, γιατί υπάρχει ένα παιδί που δεν κάνει να αγγίξουμε τους γονείς του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία από βραδινή έξοδο του πρώην ζευγαριού στο θέατρο/ Πηγή: ndp

Φωτογραφία από βραδινή έξοδο του πρώην ζευγαριού στο θέατρο/ Πηγή: ndp

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top