Λάκης Λαζόπουλος: Ζητά συγγνώμη στον Βασίλη Μπισμπίκη με επιστολή του

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Βανδή- Μπισμπίκη και το «άδεισμα» στον Λιάρο

Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έκαναν το βράδυ της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» και τα εγκαίνια του Λάκη Λαζόπουλου.

Βανδή – Μπισμπίκης: Έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση

Βανδή - Μπισμπίκης: Δεν κρύβονται πια - Αγκαλιασμένοι στον Πειραιά

«Ξέραμε ότι θα έρθουν»

«Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ένα “ναι”… Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Aντώνης Λιάρος.

λαζόπουλος βανδη λιαρος

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα και φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά»!/ NDP

Ο Λάκης Λαζόπουλος διαψεύδει τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιάρου

Με επιστολή του ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθάρισε πως και η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι φίλοι του και ήταν καλεσμένοι του. 

«Έκπληκτος διάβασα τη δήλωση του κ. Λιάρου, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα δημοσιογραφίας του Ομίλου D group, στον οποίο ανήκει και η Τεχνών 100. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της σχολής Τεχνών 100 επειδή διδάσκει εδώ, επειδή είναι προσωπικός μου φίλος και επειδή εγώ ο ίδιος τον κάλεσα. Άλλωστε τις λίστες των καλεσμένων της σχολής τις επιμελήθηκα προσωπικά εγώ και οι συνεργάτες μου.

Καλεσμένη μου ήταν και η Δέσποινα Βανδή την οποία γνωρίζω και είναι φίλη μου πολλά χρόνια και προσωπικά γνώριζα και γνωρίζαμε ότι επρόκειτο να έρθουν μαζί.

Ο κ. Λιάρος προφανώς ήταν ανενημέρωτος, ήταν καθαρά θέμα της σχολής και των καλεσμένων της. Δεν είχε καμία γνώση, καμία δικαιοδοσία και ως εκ τούτου ανέφερε κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τον Βασίλη που τόσο εκτιμώ και θαυμάζω, γι’ αυτή την λάθος τοποθέτηση που έγινε εκ μέρους του κ. Λιάρου, νομίζω άθελά του», έγραφε στην επιστολή του ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top