Άννα Βίσση: Η ευχή στη Δέσποινα Βανδή για την προσωπική της ζωή

Οι δυο καλλιτέχνιδες συναντήθηκαν επί σκηνής

Πριν από έναν χρόνο η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν στη σκηνή του J2US.

Βίσση – Βανδή: Θα ανέβουν μαζί σε σκηνή στη Θεσσαλονίκη;

Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν και πάλι επί σκηνής αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερινό κέντρο «Barbarella».
Λίγο πριν η Δέσποινα Βανδή ανέβει στη σκηνή η Άννα Βίσση την καλωσόρισε και μάλιστα της ευχήθηκε δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Η αγαπησιάρικη selfie στη Θεσσαλονίκη

«Είναι μια σούπερ σταρ σήμερα εδώ, είναι η Δέσποινα Βανδή, ταξιδεύαμε και νωρίτερα μαζί, τη γνώρισα τελευταία γιατί παλιά νόμιζαν ότι έχουμε κόντρα, οι φανς μας ήταν μαλωμένοι, όχι εμείς, από τη στιγμή που γνωριστήκαμε, την σέβομαι πολύ, την εκτιμώ έως την αγαπώ. Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της πάρα πολύ ευτυχισμένη, να ξαναγίνει γιατί της αξίζει».

Στη Θεσσαλονίκη Βανδή- Νικολαΐδης: Έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο;

Λίγη ώρα αργότερα η Δέσποινα Βανδή μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας ένωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν πιο χαλαρή, έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα. Χάρηκα που την είδα, τη θαυμάζω πολλά χρόνια και την εκτιμώ αφάνταστα. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Να δούμε τι θα γίνει με τον κορονοϊό, μας έχει αποσυντονίσει τελείως. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να συναντηθούμε επί σκηνής, γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ».

Άννα Βίσση - Δεσποινα Βανδή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top