Θετικός στον κορωνοϊό ο Αρναούτογλου: Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή

«Περνάω δύσκολα» δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» ο παρουσιαστής

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την πόρτα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής είναι θετικός στον ιό και αιτία είναι τα κρούσματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο πλατό της εκπομπής του «The 2Night Show».

«Είμαι εμβολιασμένος και το περνάω ελαφριά στο σπίτι» ήταν η απάντηση του στην εκπομπή «Happy Day» που επικοινώνησε μαζί του. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κόλλησε κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα 

Μέχρι την περασμένη Δευτέρα, τα τεστ έβγαιναν αρνητικά. Ενδεχομένως να είχε χαμηλό ιικό φορτίο. Τελικά, το μοριακό τεστ που έκανε έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19. 

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης μίλησε τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική του εκπομπή, λέγοντας πως αρχικά τα συμπτώματά ήταν ήπια, αλλά η νύχτα ήταν δύσκολη για εκείνον.

«Ήταν λίγο δύσκολη η νύχτα, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ, μόνο κανένα δίωρο – τρίωρο, οπότε ήταν λίγο δύσκολο να σηκωθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή και τα δικά μου, αν και το έχω ανακοινώσει ότι χθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό.

Αυτό που έχω να πω γενικά είναι ότι παιδιά, εγώ ήμουν εμβολιασμένος, θέλει δύναμη, θέλει αγώνα, δεν είναι κάτι εύκολο. Καλή δύναμη σε όλους…

Το τι θα κάνει κάποιος με το εμβόλιο είναι προσωπική απόφαση, αλλά δεν είναι κάτι που το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ, ευτυχώς, λόγω του εμβολίου, μου είπαν ότι περνάω πολύ πιο ελαφρά απ΄ότι αν δεν είχα εμβολιαστεί» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top