Νίκος Μπάρκουλης: Η συγγνώμη του στη Βανδή και η απάντησή της

Ξέσπασε η μητέρα του κατά της τραγουδίστριας

Την κατάσταση θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Νίκος Μπάρκουλης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μετά το δημόσιο ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Δέσποινας Βανδή.

Το περασμένο Σάββατο στο J2US τα σχόλια που έκανε η τραγουδίστρια στον Νίκο Μπάρκουλη ενόχλησαν τη μητέρα του, η οποία έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media αναφερόμενη στην Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει».

Στη, ο Νίκος Μπάρκουλης απάντησε μέσω twitter εκφράζοντας τον θαυμασμό του προς την Δέσποινα Βανδή:

«Ξεκαθάρισμα: Πίσω από τις κάμερες  για να βγει το act ρίχνουμε πολλή δουλειά, πραγματικά προσπαθώ και πέρα από τις δυνάμεις μου και ίσως γι’ αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία, είναι απλά όμως ένα παιχνίδι Φιλανθρωπικό. Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό.

Όσο για τη μητέρα μου, αντέδρασε σαν μάνα, όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο (δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα. Κάθε γνώμη, κάθε ανθρώπου είναι δεκτή. Είτε λάθος είναι, είτε σωστή. Χωρίς να τοποθετούμαι στο εάν ήταν λάθος ή σωστή. Τέλος, κυρία Βανδή σας θαυμάζω. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω στη σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό. Τιμή μου», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης.

«Δεν την παρεξήγησα, Νικόλα μου. Εγω αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί, εκεί θα σου έβαζα 10! Και πιστεύω πως σίγουρα  στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου. Αυτό θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιχνιδιού», έγραψε η Δέσποινα Βανδή. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top