Μαίρη Μπάρκουλη: Η επίθεση στη Δέσποινα Βανδή για τον γιο της

Έκανε μία ανάρτηση στο Facebook και μετά την κατέβασε

Με μια αιχμηρή ανάρτηση η Μαίρη Μπάρκουλη επιτέθηκε στη Δέσποινα Βανδή μετά την κριτική που έκανε στον γιο της Νίκο Μπάρκουλη στο live του J2US το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει».

Αυτό το ποστ κατέβηκε λίγα λεπτά αργότερα, αλλά η εκπομπή «Breakfast@star» το κράτησε και το προέβαλε στην εκπομπή.

Να σημειωθεί ότι η Δέσποινα Βανδή είχε πει στον Νίκο Μπάρκουλη: «Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι όπως τις άλλες φορές, τύπου “να το πω και αυτό να τελειώνουμε”».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top