Ελένη Πετρουλάκη: Είχα σκοπό να υιοθετήσω ένα παιδί

«Πέρασα δύσκολα, αλλά έβαλα όρια και τα κατάφερα»

Η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες στις οποίες έχουν μεγάλη αδυναμία.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα για την ίδια, μιας και δυσκολεύτηκε να μείνει έγκυος, και εξαιτίας αυτής της κατάστασης είχε σκεφτεί να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Πετρουλάκη: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να απέχει από τα social media

«Το πίστευα και το πίστεψα ότι θα μείνω έγκυος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δυσκολεύτηκα αλλά τα κατάφερα, γέννησα φυσιολογικά, όλα είναι στο μυαλό. Δεν έκανα τα παιδιά μου με εξωσωματική όπως ειπώθηκε στο παρελθόν. Είχα σκοπό να υιοθετήσω και ένα παιδί, το είχα σκεφτεί δεν είναι κακό. Μέσα σε 5 χρόνια ήρθαν όλα τα παιδιά, οι αλλαγές στην ζωή μου έγιναν πολύ γρήγορα» είπε αρχικά στην εκπομπή «Ελένη».

Ελένη Πετρουλάκη

«Ο κόσμος έχει διαφορετική εντύπωση, πιστεύει ότι οι άνθρωποι της τηλεόραση, έχουν τα προβλήματά τους λυμένα, δεν είναι έτσι. Πέρασα δύσκολα, αλλά έβαλα όρια στον εαυτό μου και τα κατάφερα, έπρεπε να βάλω προτεραιότητες στη ζωή μου», πρόσθεσε η Ελένη Πετρουλάκη.

Στη συνέχεια, μίλησε και για τη σχέση με τα παιδιά της. «Τώρα σκέφτομαι τι περνούσε η μητέρα μου μαζί μας. Οδηγούσα μία μηχανή τότε, και τώρα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα παιδιά μου θα οδηγούν μηχανή, θα τρελαθώ. Οι εποχές έχουν αλλάξει, τώρα βγαίνουν τα παιδιά μου έξω και τρέμω, τώρα καταλαβαίνω. Είμαι πιο ψύχραιμη όσο μπορώ. Η μητέρα μου με γέννησε στα 15, εγώ έκανα πιο μεγάλη παιδιά, και έχω άλλη ωριμότητα. Δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά αλλά με επηρεάζει όλο αυτό που γίνεται με τα social media και τον φόβο», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή γυμνάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top