Μπέλα Χαντίντ: Κλαίγοντας μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram

Μία συγκλονιστική ανάρτηση στο διαδίκτυο έκανε το διάσημο top model, Μπέλα Χαντίντ αναδημοσιεύοντας κάποια λόγια της Γουίλοου Σμιθ και φωτογραφίες του εαυτού της σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες της καθημερινότητάς της, στις οποίες τη βλέπουμε με δάκρυα στα μάτια. 

«Γουίλοου Σμιθ αγαπώ εσένα και τα λόγια σου. Με κάνουν να αισθάνομαι λιγότερο μόνη και γι’ αυτό ήθελα να κάνω αυτό το post. Αυτή είναι η καθημερινότητά μου εδώ και μερικά χρόνια. Τα social media δεν είναι αληθινά. Για όποιον περνά δύσκολα, να το θυμάται αυτό. Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Έτσι από εμένα σε εσένα, δεν είσαι μόνος. Σε αγαπώ, σε βλέπω και σε ακούω.

Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια δεν είναι ευθεία γραμμή και μοιάζει με roller-coaster με εμπόδια. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της… Αλλά θέλω να ξέρεις ότι υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το roller-coaster κάποια στιγμή ολοκληρώνει την πορεία του. Μου πήρε πολύ καιρό για να το βάλω αυτό στο μυαλό μου.

Αν δουλεύεις σκληρά με τον εαυτό σου, περνώντας χρόνο μόνη για να αντιληφθείς τα τραύματά σου θα είσαι πάντα σε θέση να καταλάβεις και να μάθεις για τον δικό σου πόνο και πώς να το διαχειριστείς», εξομολογήθηκε το διάσημο μοντέλο στην πιο συγκινητική ανάρτηση που έχει κάνει μέχρι σήμερα» έγραψε η Μπέλα Χαντίντ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top