Η «Ερατώ» από τους Ψίθυρους Καρδιάς θυμάται άγνωστες ιστορίες της σειράς

Όσα αποκάλυψε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Οι «Ψίθυροι Καρδιάς» ήταν μία σειρά που το ελληνικό κοινό αγκάλιασε όσο λίγες, γεγονός που αποτυπωνόταν, τόσο στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όσο και στις αντιδράσεις του κόσμου, όταν συναντούσε τους πρωταγωνιστές. 

Μετά από 23 χρόνια, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που υποδυόταν την «Ερατώ» θυμάται και διηγείται στο «Πάμε Δανάη» άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα, όπως οι αντιδράσεις του σκηνοθέτη, Μανούσου Μανουσάκη στην επιτυχία της θρυλικής σειράς, αλλά και πώς αντιμετώπιζε ο απλός κόσμος τους ηθοποιούς.

Παπαχαραλάμπους για #metoo: «Ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει»

«Οι Ψίθυροι Καρδιάς είχαν ξεπεράσει το 76% στην τηλεθέαση, αλλά εμείς δεν το βιώναμε, μας το μετέφερε ο Μανουσάκης που πανηγύριζε στα γυρίσματα. Θυμάμαι ότι σε ένα γύρισμα όπου έπρεπε να είμαστε με λίγα ρούχα σε μία σπηλιά και έκανε πολύ κρύο, ο Μανούσος Μανουσάκης γδύθηκε κι αυτός για να μας στηρίξει. Η σειρά είχε πάρα πολλές δύσκολες σκηνές. Θυμάμαι το κρύο, τα δύσβατα μέρη και εμένα να προχωράω συνέχεια ξυπόλητη σε αυτά τα γυρίσματα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Μανούσος Μανουσάκης: Αυτή την ηθοποιό ξεχώρισε από την πρώτη ματιά

«Χρειάστηκε αρκετές φορές να μας φυγαδεύσουν λόγω του κόσμου. Μια φορά ήμασταν σε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα και είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος που φώναζε τα πραγματικά ονόματά μας. Η μεγάλη επιτυχία της σειράς οφείλεται στο σενάριο, τους χώρους των γυρισμάτων που ήταν πραγματικοί και τη χημεία μεταξύ μας. Η σκηνή που η Ερατώ κοιτιέται γυμνή από τη μέση και πάνω στον καθρέφτη προκάλεσε μούτρα στα κορίτσια στα Λιόσια που κάναμε τα γυρίσματα. Για να μην αισθάνονται προσβεβλημένες το διορθώσαμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top