Γιάννης Δρυμωνάκος για αποχώρηση DWTS: «Ήθελα λίγο ακόμα»

Ποια ήταν η αντίδρασή του στον πρώτο του χορό;

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Δρυμωνάκου

Μετά την αποχώρησή του από το Dancing with the Stars το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Δρυμωνάκος βρέθηκε με την παρτενέρ του Έφη Χορμόβα στο Breakfast@Star.

DWTS: Ποιο χορευτικό ζευγάρι αποχώρησε πρώτο από το show;

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης μίλησε για την εμπειρία του στο χορευτικό σόου του Star, δηλώνοντας στην Ελίνα και τον Γιώργο ότι θα ήθελε να χορέψει λίγο ακόμα. Η παρτενέρ του δήλωσε το πόσο καλός μαθητής ήταν ο Γιάννης, λέγοντας ότι στην τελευταία τους εμφάνιση δίκαια αποχώρησαν αφού η απόδοσή τους δεν ήταν καλή.

Ο Γιάννης δήλωσε ότι θα του λείψουν πάρα πολύ τα παρασκήνια και το γέλιο που έριχνε με τους φίλους του, ενώ είπε ότι θα πηγαίνει να τους βλέπει συχνά.

«Θέλω να κάνω καινούργιο. Μόνο να κερδίσω είχα από το Dancing with the Stars και να μάθω κάτι καινούργιο… σου μένει κάτι από όλο αυτό», εξομολογήθηκε ο γνωστός αθλητής για τη συμμετοχή του στο σόου.

Dancing With The Stars: «Βουτιά» στα βαθιά για τον Γιάννη Δρυμωνάκο

Με χιούμορ ο Γιάννης Δρυμωνάκος μίλησε και για την πρώτη αντίδρασή του όταν έμαθε ότι θα χορέψει foxtrot. «Είπα Ωχ Παναγία μου!», δήλωσε γελώντας με την παρτενέρ του να δηλώνει ότι δεν της το είχε πει ποτέ αυτό.

Κλείνοντας το ζευγάρι έκανε μια μικρή υπενθύμιση στο τηλεοπτικό κοινό από τη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση στο DWTS.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top