Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Καρέ - καρέ η άφιξη στο pre wedding πάρτι τους

Οι λαμπεροί καλεσμένοι κατέφταναν σιγά - σιγά

Βίντεο από το Happy Day

Στη λίμνη Βουλιαγμένης κατέφτασαν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος, και η Ελβετή αγαπημένη του Νίνα Φλορ, με διαφορετικά αυτοκίνητα, και γεμάτοι ανυπομονησία να υποδεχτούν τους λαμπερούς καλεσμένους τους στο pre wedding πάρτι τους, λίγες ώρες πριν τον θρησκευτικό τους γάμο.

φιλιππος γάμος νινα φλορ

O Φίλιππος κατά την άφιξή του στη Λίμνη Βουλιαγμένης για το πάρτι πριν τον γάμο του με τη Νίνα Φλορ/ NDP

φιλιππος γάμος νινα φλορ παρτι γάμου λίμνη βουλιαγμένης

Η άφιξη του Φίλιππου στο pre wedding party του/ ΝDP

Ο φωτογραφικός φακός του NDP βρέθηκε στη λίμνη Βουλιαγμένης και κατάφερε να απαθανατίσει μερικούς από τους γνωστούς προσκεκλημένους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους, η πριγκίπισσα Βεατρίκη που ήρθε στην Ελλάδα για τον γάμο και ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

πριγκίπισσα ευγενια

Πριγκίπισσα  Βεατρίκη/ NDP

λυκουρέζος φιλιππος γάμος νινα φλορ παρτι γάμου λίμνη βουλιαγμένης

Αλέξανδρος Λυκουρέζος/ NDP
 

Φίλιππος - Νina Flohr: Ένας γάμος, τρεις δεξιώσεις και λαμπεροί καλεσμένοι

 

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος του ήδη παντρεμένου με πολιτικό γάμο ζευγαριού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, 57 χρόνια ακριβώς μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.

Φίλιππος και Νίνα Φλορ, λίγες ώρες πριν το γαμήλιο πάρτι τους, βρέθηκαν στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να λάβουν την ευχή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ο οποίος θα τελέσει και το μυστήριο αύριο.

Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Όλα έτοιμα για τον αυριανό γάμο

Η δεξίωση, που θα ακολουθήσει μετά, θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο, ενώ οι τριήμεροι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top