Γάμος Φίλιππου - Νίνα Φλορ: Όλα έτοιμα για τον αυριανό γάμο

Οι 100 καλεσμένοι και η γιγαντοοθόνη

Βίντεο από το Happy Day

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πριγκιπικό γάμο του Φίλιππου  και της Νίνα Φλορ, αύριο Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, έχει ξεκινήσει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

Φίλιππος - Nina Flohr: Προετοιμάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αθήνα

Ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή αγαπημένη του, μετά τον πολιτικό γάμο τους, πρόκειται να ενώσουν τις ζωές τους και με θρησκευτικό γάμο, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τις 5:00 το απόγευμα. Το ζευγάρι είναι ήδη στην Ελλάδα και ο φακός τους συνέλαβε μάλιστα, στη Μητρόπολη, να κάνουν τις τελευταίες απαραίτητες προετοιμασίες.

Φίλιππος - Νina Flohr: Ένας γάμος, τρεις δεξιώσεις και λαμπεροί καλεσμένοι

Το pre- wedding party

Πριν τη θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης, εκεί όπου το ζευγάρι θα υποδεχτεί με χαμόγελο τους καλεσμένους τους που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους.

Την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα δώσουν το «παρών» στον γάμο, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Οι καλεσμένοι από Ελλάδα

Οι καλεσμένοι που θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη θα είναι 100, τόσο λόγω των περιορισμών για τον κορωνοϊό όσο και λόγω των πρωτοκόλλων που τηρούν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει φροντίσει οι καλεσμένοι του που δε θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη, να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή μέσω γιγαντοοθόνης που θα έχει στηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό γάμο του στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας, στις 12 Δεκεμβρίου 2020, με τους γονείς τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Τόμας Φλορ ως μάρτυρες.

 

Ποια είναι η αγαπημένη του Φίλιππου

Η Νίνα Φλορ, είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία με ιδιωτικά τζετ,Vista Jet, και είναι πρώην δισεκατομμυριούχος.

Η ίδια έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια στην εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

 

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Το καθυστερημένο πάρτι λίγους μήνες μετά τον πολιτικό γάμο

Φίλιππος Γλύξμπουργκ - Νίνα Φλορ: Φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι γάμου

Λίγους μήνες μετά τον πολιτικό γάμο τους στην Ελβετία, Φίλιππος και Νίνα έκαναν ένα υπέρλαμπρο πάρτι γάμου σε βίλα φίλων τους στη βρετανική εξοχή. Η νύφη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο σατέν κρεμ vintage φόρεμά της, ενώ και ο Φίλιππος ήταν άκρως γοητευτικός μέσα στο επίσημο μαύρο σμόκιν του.

Οι νιόπαντροι πέρασαν υπέροχα στο weekend party του γάμου τους

Οι νιόπαντροι πέρασαν υπέροχα στο weekend party του γάμου τους
 

νινα φλορ φιλιππος γλυξμπουργκ

Το ζευγάρι Γλύξμπουργκ - Φλορ είναι πολύ ερωτευμένο!
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top