Φίλιππος - Νina Flohr: Ένας γάμος, τρεις δεξιώσεις και λαμπεροί καλεσμένοι

Ο γάμος θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών

Στην Αθήνα παντρεύεται το Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος, με την αγαπημένη του Νina Flohr.

Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, στις 12 Δεκεμβρίου του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Ο Φίλιππος και η Νina Flohr τώρα θα παντρευτούν στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 οι γονείς του, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου.

Πριν τη θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Eκεί το ζευγάρι θα υποδεχτεί αγαπημένα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους.

Η Μαρί Σαντάλ, η οποία είναι προφανώς μεταξύ των καλεσμένων, ως σύζυγος του αδελφού του γαμπρού, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Η Σαντάλ, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου απολαμβάνει ελληνικό καφέ στην Αθήνα.

Το παρών στην τελετή αναμένεται να δώσουν και τα πέντε παιδιά της Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο.

Την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών προκειμένου να τους τιμήσει, στον Ναυτικό όμιλο.

Δεν είναι γνωστή η λίστα των καλεσμένων του γάμου και της δεξίωσης, όμως δεδομένη θεωρείται η παρουσία της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας, της πριγκίπισσας Μπενετίκτα και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

Φυσικά παρούσα θα είναι και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, μαζί με την αδελφή της, πριγκίπισσα Ειρήνη, οι οποίες είναι θείες του γαμπρού. Άγνωστο παραμένει αν θα δούμε και τη βασίλισσα Λετίσια μαζί με τον Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, ο οποίος είναι δεύτερος ξάδελφος του γαμπρού.

Ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους το καλοκαίρι του 2020.

Η Νina Flohr, είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet, μια εταιρεία με ιδιωτικά τζετ. Μάλιστα βρισκόταν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes μέχρι τον Μάρτιο του 2019. 

Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017. Έχει αναλάβει creative director στην πατρογονική επιχείρηση.

Βέβαια, το μέχρι σήμερα μεγάλο έργο της ζωής της είναι το Kisawa, ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στις ακτές της Νοτιοανατολικής Αφρικής, στη Μοζαμβίκη. 

Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι 34 ετών και εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top