Κατερίνα Στικούδη: «Είχε έναν δύσκολο τοκετό»

Οι πρώτες ώρες με το μωρό στο μαιευτήριο – Όσα είπε ο γιατρός της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης αφού στον κόσμο ήρθε το πρώτο τους παιδάκι, ο γιος τους. 

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι 3 κιλών και 350 γραμμαρίων και 54 εκατοστών τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε και ετοιμάζεται να «σπάσει» όλα τα ρεκόρ!

Το πρωί της Δευτέρας, ο γιατρός της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε ότι αν και ήταν ένας δύσκολος τοκετός η τραγουδίστρια τα κατάφερε και όλα πήγαν καλά.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3.350 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία, γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε» είπε η γιατρός της τραγουδίστριας.

Η Κατερίνα Στικούδη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βαγγέλη Σερίφη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top