«Όλα τα μωρά που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχή του γιου μας»

Όσα είπε ηθοποιός από τη σειρά Έρωτας με διαφορά

Δείτε τη συνέντευξη του Σταύρου Νικολαϊδη στην εκπομπή του OPEN

Είναι απίστευτα ταλαντούχος και μας συστήθηκε με τον ρόλο του «Μιχαλάκη» στα θρυλικά Εγκλήματα. Από πέρυσι τον βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά Έρωτας με διαφορά, του STAR

Νικολαΐδης: Ο «Έρωτας με διαφορά» είναι ένα σήριαλ με αληθινές καταστάσεις

Ο λόγος για τον Σταύρο Νικολαΐδη που το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο. Ανάμεσα σε άλλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο του, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη σύζυγο του μέχρι να έρθει στη ζωή.

Σταύρος Νικολαΐδης Έρωτας με διαφορά

Ο Σταύρος Νικολαΐδης είναι ο «Φίλιππος» στο Έρωτας με διαφορά

«Είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων οι οποίες περνούν και δεν ξαναγυρίζουν», είπε στη Νικολέττα Ράλλη. «Δόξα τον Θεό σήμερα λέμε ότι όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του Θάνου που μας τα αναπληρώνει όλα και είμαστε πάρα πολύ καλά», πρόσθεσε ο τρυφερός πατέρας.

Έρρικα Μπίγιου - Σταύρος Νικολαϊδης: Το «Έρωτας με διαφορά» και η ζωή τους

Σταύρος Νικολαΐδης

«Αυτές οι δυσκολίες που περάσαμε σε πεισμώνουν περισσότερο, σου δίνουν την υπομονή και την αντοχή που χρειάζεσαι τα πρώτα χρόνια» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην εκπομπή του OPEN. «Όσο και να πονάς εσύ, κάνεις τον εαυτό σου πίσω γιατί η γυναίκα είναι αυτή που περνάει την μεγάλη δυσκολία γιατί η αλλαγή είναι και στο σώμα της. Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να κάνεις γέννα χωρίς αν έχεις παιδί», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top