Μαρία Μπακοδήμου για Δημήτρη Αργυρόπουλο: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός μας»

Πότε ήρθαν ξανά κοντά οι πρώην σύζυγοι;

Δείτε όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου στο Καλύτερα Δε Γίνεται

Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά ολόκληρους άντρες πια, παρότι ο γάμος τους στις αρχές της χιλιετίας δεν κράτησε πολύ

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Αποχαιρέτησαν τον γιο τους, Άρη 

Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο που έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα κι είχαν ένα όχι και τόσο καλό διαζύγιο. 

Μαρία Μπακοδήμου Καλύτερα Δε Γίνεται

Η Μαρία Μπακοδήμου κι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια

Η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Καλύτερα Δε Γίνεται, όπου μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για εκείνη την εποχή

Όπως δήλωσε: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος κι επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δεν μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή… Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν… Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι. Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί…». 

Μαρία Μπακοδήμου-Δημήτρης Αργυρόπουλος: Παρέα στην αποφοίτηση του γιου τους

Μαρία Μπακοδήμου Δημήτρης Αργυρόπουλος Μύκονος

Μαρία Μπακοδήμου & Δημήτρης Αργυρόπουλος στη Μύκονο το Πάσχα του 2000 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι. Επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δε μου ήταν τόσο δύσκολο… Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Η σχέση μας έγινε καλή όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία κι άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δεν μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα», πρόσθεσε η Μαρία Μπακοδήμου για τον εκδότη.

Μπακοδήμου-Αργυρόπουλος: Μαζί στα μπουζούκια το πρώην ζευγάρι

«Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια», κατέληξε χαμογελώντας η παρουσιάστρια και κριτής του J2US μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top