Η Νόρα Βαλσάμη μίλησε για την υγεία της: «Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη»

Τι είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Ζωή Λάσκαρη

Είναι μία από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που κατάφερε να διαγράψει λαμπρή πορεία στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί και ακουστεί διάφορα για την κατάσταση της υγείας της.

Νόρα Βαλσάμη

Η Νόρα Βαλσάμη έπειτα από αρκετό καιρό θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για την υγεία της βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας παράλληλα για τη ζωή της στη Σύρο.

Νόρα Βαλσάμη – Ερρίκος Ανδρέου: Η τράπεζα βγάζει το σπίτι τους στον πλειστηριασμό – Τι λένε στο star.gr

«Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δε με χάσατε, θα γίνω καλά. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία.  Είμαι πολύ ήρεμα, αλλά είμαστε πολύ μακριά, σε ένα βουνό. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, γιατί έχει πρόβλημα. Θα πάει ο γιος μου να δει αν μπορεί να το φτιάξουν» ανέφερε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη στην εκπομπή  «Love it».

Η Νόρα Βαλσάμη με τον σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου σε παλαιότερη έξοδό τους

Η Νόρα Βαλσάμη με τον σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου σε παλαιότερη έξοδό τους

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αγαπημένες της φίλες Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη που έχουν «φύγει» από τη ζωή και της λείπουν πολύ.

«Κουράστηκα με το θέατρο, πολύ δύσκολους ρόλους έπαιξα. Μου λέει ο γιατρός, μα πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμα; Του είπα ότι θα παίζω όσο μπορώ. Τώρα δεν το λέω. Μου αρέσει που είμαι εδώ, εγώ πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πέθαναν όλες οι φίλες μου. Μου λείπουν η Αλίκη και η Ζωή, αλλά μην μου τις θυμίζεις, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτές», πρόσθεσε η γνωστή πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top