Δανάη Παππά: Η «κακιά Θεοδώρα» μιλάει για τον σύντροφό της

Σκέφτεται τον γάμο με τον αγαπημένο της η ηθοποιός από τον Σασμό;

Η «κακιά Θεοδώρα» από τη νέα σειρά του Alpha, Σασμός, κατά κόσμον Δανάη Παππά, μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τον ρόλο που έχει λατρέψει αλλά και τη σχέση της με το σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Δανάη Παππά: Δώρισε κρεβάτια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

«Αυτή η πρόκληση με ιντριγκάρει πολύ. Είπα αμέσως το ναι, γιατί είχα διαβάσει το βιβλίο και η “Θεοδώρα” είναι από τους χαρακτήρες που έχουν ενδιαφέρον από το πώς φαίνεται και τι τελικά κάνει. Με το που μου είπαν να πάω για κάστινγκ στον Σασμό, δε σκέφτηκα τίποτα άλλο εκτός από τη “Θεοδώρα”. Κανέναν άλλο ρόλο», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά που έγινε γνωστή μέσα από το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ».

Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για τα ψυχοσωματικά που απέκτησε

Όσον αφορά στον αγαπημένο της, η νεαρή ηθοποιός δήλωσε: «Θαυμάζω σε εκείνον ότι είναι εργασιομανής και το έχω κι εγώ αυτό. Οπότε εκεί ταιριάξαμε. Σπρώχνει ο ένας τον άλλο και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να θαυμάζω κάποιον, αν δεν το κάνω, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι σε μία σχέση. Την αγαπάμε την Κρήτη με τον Λάμπρο. Έχει και μία παλιά ρίζα από εκεί. Ο γάμος είναι κάτι που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή. Τώρα, δε σκεφτόμαστε κάτι ιδιαίτερο, είμαστε πολύ καλά εκεί που είμαστε και ό,τι φέρει ο χρόνος…».

δανάη παππά λάζαρης

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι full in love

δανάη παππά
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top