Δανάη Παππά: Η εξομολόγηση για τα ψυχοσωματικά που απέκτησε

Tα συμπτώματα που αντιμετωπίζει σε διάφορες φάσεις της ζωής της

Η Δανάη Παππά μίλησε για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζει σε διάφορες φάσεις της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται ότι σε περιόδους έντονου άγχους που κρατάει μέσα της όσα την ενοχλούν, το σώμα της αντιδρά με διάφορους τρόπους.

«Αυτό που μου συνέβη είναι ότι σε περίοδο έντονου άγχους και στρες εμφάνισα πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Όλο μου το πρόσωπο γέμισε σπυριά. Βιώνω γενικά καταστάσεις, ανάλογα την περίοδο και τον φόρτο εργασίας, που πιέζομαι και δεν το καταλαβαίνω εκείνη τη στιγμή, που μπορεί να ξυπνήσω και να μην θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, να λέω “δε θέλω να το κάνω αυτό τέλος”.
Με πιάνει η άρνηση πάρα πολύ. Για κάποιο λόγο αν γίνει κάτι που με στενοχωρεί δεν θα το εκφράσω κατευθείαν, θα το φιλτράρω, να το κρατήσω μέσα μου και να μην το εκφράσω κατευθείαν γιατί η αντίδρασή μου μπορεί να είναι πολύ λάθος. Να το μετανιώσω δηλαδή μετά. Και έτσι, κρατάω, κρατάω, κρατάω, λέω δεν πειράζει και μετά τρώω κάτι και το στομάχι μου φτάνει απέναντι και σκέφτομαι “έπρεπε να το είχες πει», ανέφερε στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” η Δανάη Παππά.
 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top