Συγκινήθηκε on air ο Ουγγαρέζος: «Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος»

Τι είπε για την παρεξήγηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Έπειτα από 8 χρόνια αποφάσισε να φύγει από τον ΑΝΤ1 και να πάει στο Mega όπου θα τον δούμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/09), κάθισε απέναντι από τη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για όλα, ακόμα και για την παρεξήγηση με την παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι».

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει ότι μου σέρνεις τόσα και εγώ σε κάλεσα. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» είπε, μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να της απαντά: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Γιατί έκανε unfollow τη Χρηστίδου και την Τσολάκη;

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής έχει κάνει unfollow τη Σίσσυ στο Instagram δίχως να αποκαλύψει  τι ακριβώς συνέβη, παρά μόνο πως επρόκειτο για κάποιο προσωπικό ζήτημα.

Η on air συγκίνηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής ένα αφιερωματικό βίντεο.

Μετά την προβολή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δε θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top