Συγκλονίζει η Σοφία Παυλίδου - Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη

«Απαιτούσε και από τα αγόρια και από τα κορίτσια…»

Για τη δική της εμπειρία με κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» η Σοφία Παυλίδου.

Σοφία Παυλίδου: Όλοι με ρωτούν γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #MeToo

«Έχω παραιτηθεί από παράσταση γιατί προσβλήθηκα από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη. Απαιτούσε και από τα αγόρια και από τα κορίτσια κάποιες φορές να βγάζουν τα ρούχα τους και να κάνουν πράγματα που δεν ήταν καν μέσα στο έργο. Οπότε αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά.

Αυτό έχει περίπου μια τετραετία που έχει συμβεί, όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει στο ΣΕΗ. Απλά δώσαμε προτεραιότητα στις υποθέσεις που αξίζουν να πάνε στη δικαιοσύνη. Θα έρθει η ώρα και γι’ αυτό. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα… Χαίρομαι που το ΣΕΗ είναι δίπλα μας και ό, τι συμβεί μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου και να μιλήσουμε για αυτό.  Δεν είμαι μόνη μου σε αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοι που έχουν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά το χωρισμό τους, η Σοφία Παυλίδου είπε:

Φερεντίνος: «Oι περισσότεροι φοβήθηκαν ή απέφυγαν να στηρίξουν τη Σοφία»

«Τα ζευγάρια που χωρίζουν και έχουν παιδιά οφείλουν να βάλουν στην άκρη τον θυμό και τον εγωισμό τους. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι μόνη από τότε που χώρισα τον Χρήστο. Είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν κοινή μας απόφαση, αλλά μας δυσκόλεψε», εξήγησε αρχικά και πρόσθεσε: «Με φλερτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για αυτό υπάρχουν. Και έξω, σε μαγαζιά με φλερτάρουν. Αλλά δεν έχω νιώσει ακόμα την ανάγκη να μπω σε μια σχέση».

παυλιδου καταγγελία σεη

Ο Χρήστος Φερεντίνος μαζί με τη Σοφία Παυλίδου/ Φωτογραφία ndp

 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top