Σοφία Παυλίδου: Όλοι με ρωτούν γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #MeToo

«Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο»

Kαλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στo «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Σοφία Παυλίδου και μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχθεί πριν από τρία χρόνια στο θέατρο αλλά και τα μηνύματα συγνώμης που έχει δεχτεί, επειδή δεν εισακούστηκε όταν έπρεπε.

παυλίδου κακοποίηση

Για την κακοποίηση που είχε δεχθεί μίλησε η Σοφία Παυλίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τo «The 2Night Show» 

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες που δεν σε ακούσαμε τότε, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στην Φαίη Σκορδά. Ευχαριστώ την Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου. Τότε ήταν ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή. Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα κι ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα.

Φερεντίνος: «Oι περισσότεροι φοβήθηκαν ή απέφυγαν να στηρίξουν τη Σοφία»

Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δε μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δε μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω. Πλέον υπάρχουν σύλλογοι και σωματεία για να απευθυνθεί κάποιος» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τη δική της καταγγελία για ξυλοδαρμό.

Σοφία Παυλίδου: Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για το περιστατικό βίας που έζησε

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε και για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Σοφία Παυλίδου: Δεν πρόλαβε να βγει από τη «Φάρμα» και κόλλησε κορωνοϊό!

«Mόλις βγήκα από τη Φάρμα με επισκέφθηκε ένας φίλος για να με δει που ήταν θετικός και με κόλλησε κορωνοϊό. Πρέπει να μην υπάρχει φόβος. Απομονώθηκα σε άλλο σπίτι και το πέρασα ελαφριά. Αυτό που δεν έχω ξαναζήσει ήταν ο πόνος στους μύες και ο δυνατός πονοκέφαλος. Είμαι πολύ χαρούμενη που το πέρασα και έχω αντισώματα τώρα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top