Mad Clip: Το τεράστιο graffiti των φίλων του για εκείνον «ραγίζει» καρδιές

Δείτε τι έφτιαξαν για τον 34χρονο τράπερ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Συντετριμμένοι είναι οι φίλοι του Mad Clip με τον χαμό του. Τα νεαρά παιδιά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο κολλητός τους, ο «αδερφός» τους, η «ψυχή της παρέας», όπως τον έλεγαν, δεν είναι και δε θα είναι πια ποτέ ξανά μαζί τους. 

mad clip φίλοι σκοτώθηκε νεκρός πέθανε

Ο τράπερ Μad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη στις 02/09/21

Mad Clip: «Πιθανό να μην πέθανε ακαριαία» - Ποια είναι η αιτία θανάτου του

Ο άτυχος 34χρονος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 02/09/21,  όταν το supercar του ξέφυγε από τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και μετά σε δέντρο. Ο διάσημος τράπερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Χθες, Δευτέρα 06/09 ήταν η κηδεία του στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και φυσικά, το «παρών» έδωσαν οι φίλοι του. Τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά κλαίγοντας με λυγμούς.

Κηδεία Mad Clip: Η στιγμή που η Αρετή αγκαλιάζει τον Light και σπαράζει

mad clip κηδεια

κηδεια μαντκλιπ

Κηδεία Mad Clip: Τον έντυσαν με Gucci όπως ζητούσε στο προφητικό τραγούδι

Μία ημέρα μετά, ο κολλητός του, ο τράπερ Fy, αποκάλυψε στο Instagram το μεγάλο δώρο που δημιούργησαν όλοι μαζί για τον αδικοχαμένο φίλο τους. Είναι ένα τεράστιο graffiti σε τοίχο της Γλυφάδας που γράφει το όνομά του, «Mad Clip».

Κηδεία Mad Clip: Το κλάμα των φίλων του, Snik και Αλέξανδρου Κοψιάλη

Δείτε το graffiti που «ραγίζει» καρδιές:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 111 (@priince.fy)

Κηδεία Mad Clip: Οι διάσημοι φίλοι του τον αποχαιρετούν καταρρακωμένοι

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους ήρθαν χτες και βοήθησαν, είτε με την παρουσία τους είτε στη διαδικασία, στο σχέδιο, είτε στα χρώματα που βάλαν από την τσέπη τους. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πνίξω το Instagram μου με τους πόνους μου, γι αυτό και τα τελευταία post που έχω ανεβάσει είναι μόνο οι χαρές μου. Αυτό είναι για σένα απ’ όλους μας αδερφέ, ξέρω ότι θα το λάτρευες. I love you till death and after» σημείωσε ο Fy στην ανάρτησή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top