Κηδεία Mad Clip: Τον έντυσαν με Gucci όπως ζητούσε στο προφητικό τραγούδι

Ήταν μία από τις επιθυμίες του

Το 2019 ο Mad Clip κυκλοφόρησε το τραγούδι «Gucci», το οποίο έγινε αμέσως ένα από τα κορυφαία hits και βρίσκεται ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες της τραπ μουσικής. 

Κηδεία Mad Clip: Τα 10 πιο συγκινητικά στιγμιότυπα από το τελευταίο «αντίο»

Τον Σεπτέμβριο του 2021 και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Πέμπτης 02/09 ο τράπερ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Βουλιαγμένη. Το όχημά του ξέφυγε από την πορεία του και ο άτυχος 34χρονος συγκρούστηκε σε κολώνα φωτισμού και σε δέντρο.

Mad Clip: Πού οφείλεται το «παράξενο» τροχαίο του 34χρονου τράπερ

Τη Δευτέρα 07/09 οικογένεια, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον πολυαγαπημένο τους Πήτερ Αναστασόπουλο, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο.

mad clip κηδεια

Η στιγμή που κατέφτασε το λευκό φέρετρο του τραγουδιστή στην εκκλησία. Από πίσω ακολουθούσε η μητέρα του - Φωτογραφία star.gr / Ανέστης Συμεωνίδης

Κηδεία Mad Clip: Η στιγμή που η Αρετή αγκαλιάζει τον Light και σπαράζει

τράπερ κηδεια

Πλήθος κόσμου πήγε στην κηδεία του 34χρονου τράπερ / Φωτογραφία: Eurokinissi

Οι φίλοι του δε θα μπορούσαν να μην εκπληρώσουν την επιθυμία που είχε εκφράσει σε τραγούδι του για το ντύσιμό του αν ποτέ πέθαινε. Ο διάσημος τράπερ ζητούσε στο προφητικό του τραγούδι με τίτλο «Gucci», να τον βάλουν στο φέρετρο ντυμένο με Gucci.

Πατέρας Mad Clip: «Του έλεγα πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη»

O ενδυματολόγος και καλός φίλος του Mad Clip, Διονύσης Κολπονίνος, αποκάλυψε στην εκπομπή “T-Live” ότι έντυσε τον τράπερ στην κηδεία του με το αγαπημένο του κοστούμι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

 

«Από την περασμένη εβδομάδα ήταν τόσο ξαφνικό όλο αυτό που έγινε. Μας αιφνιδίασε αυτό τόσο πολύ. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να ακούσω στο τηλέφωνο ότι έφυγε από κοντά μας ήταν ο Πίτερ. Πραγματικά ακόμα και τώρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω εγώ και όλοι του οι φίλοι και συνεργάτες. Ήταν ένας τόσο καλός νέος. Ήταν ένας original φίλος, συνεργάτης, και πάνω από όλα ένας νέος άνθρωπος. Δεν του άξιζε αυτό το τέλος. Δυστυχώς το δεύτερο μήνυμα που έλαβα ήταν αν θα μπορούσα να βρω το κοστούμι από το videoclip με την Ελένη Φουρέιρα. Το Gucci. Ήταν από τις επιθυμίες του, σε ένα τραγούδι, το ζητούσε ξεκάθαρα. Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω για όλα αυτά που έχω περάσει μαζί του ήταν αυτό το κοστούμι», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Κολποδίνος.

Απόσπασμα από τους στίχους του τραγουδιού:

«Αν πεθάνω αύριο θάψε με με μ@@ο
Ντύσε με Gucci κλείσε μου τον τάφο
Μη ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα
Θα ‘μαι κάπου εκεί ψηλά μες τα σύννεφα

(…)

Κι αν πεθάνω αύριο στρίψτε μου ένα μ@@ο
Να ‘σαι σίγουρος θα το σκάσω με το χάρο
Στον παράδεισο θα κρυφτώ και θα νταγκλαρω
Κάπου μεσ’ στα σύννεφα θα βρω να την αράξω

(…)
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top