Πατέρας Mad Clip: «Του έλεγα πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη»

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες»

Τον αγαπημένο τράπερ Mad Clip αποχαιρέτησε για τελευταία φορά, το μεσημέρι της Δευτέρας 06/09 πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου.

Κηδεία Mad Clip: Τα 10 πιο συγκινητικά στιγμιότυπα από το τελευταίο «αντίο»

Οι γονείς του αδικοχαμένου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στη Βουλιαγμένη, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο γιος τους δε ζει πια.

Μέσα από την εκπομπή «T-Live», προβλήθηκε ένα βίντεο με τα πρώτα λόγια του πατέρα του τράπερ, μετά την κηδεία του: 

mad clip κηδεία νεκρός πατέρας γονείς

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε και ο πατέρας του δηλαδή εγώ. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια, αυτό έκανε και ο γιος μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ο γιος μου, όταν πήγαινε στα λιμανάκια Βουλιαγμένης, και οδηγούσαμε και μαζί πολλές φορές. Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου και εγώ του έλεγα “αγόρι μου μην οδηγείς έτσι δεν είναι καλό πήγαινε σε μια πίστα”. Ήταν το χόμπι του ήθελε να ξεφεύγει κατά αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό δηλαδή… δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”, του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φόρες ποτίζεται το γκαζόν ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο δρόμος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Πήτερ Αναστασόπουλου, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του διάσημου τράπερ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top