Χρήστος Μάστορας για Mad Clip: «Κακός συνδυασμός το αλκοόλ με το τιμόνι»

Συγκινεί το «αντίο του τραγουδιστή στον τράπερ

Βίντεο για το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip από το δελτίο του Star

Το δικό του «αντίο» θέλησε να πει ο Χρήστος Μάστορας στον αδικοχαμένο Mad Clip, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 34 του του χρόνια, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9.

Mad Clip: Η σύντροφός του, Άννα Μαρία, τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο frontman των «Μελισσών» αποχαιρέτησε τον αγαπημένο τράπερ των νέων.

Mad Clip: Βίντεο δείχνει το αμάξι με τις κίτρινες πινακίδες πριν το τροχαίο

Συγκεκριμένα, ο Μάστορας ανέβασε μία φωτογραφία του Πήτερ Αναστασόπουλου, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Mad Clip και στη λεζάντα πέρασε ένα δυνατό μήνυμα για το συνδυασμό αλκοόλ και οδήγησης.

μαστορας mad clip

Από τα γέλια στα δάκρυα: Οι τελευταίες στιγμές του Mad Clip

«Το νήμα μιας ζωής στα όρια, κόπηκε και αναρωτιέσαι πόσο εύκολα θα μπορούσες να είσαι εσύ πίσω από αυτό το τιμόνι… πολύ εύκολα είναι η απάντηση… Φεύγοντας έτσι και υπενθυμίζοντας μου ποσό κακός συνδυασμός είναι το αλκοόλ με το τιμόνι είναι σαν να μου ρίχνεις μια σφαλιάρα να συνέλθω από κακό μεθύσι… Ξενερώνω αλλά ζαλίζομαι ακόμα… Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από την παράνοια… Η φωνή σου θα παίζει για πάντα δυνατά από αυτοκίνητα στις γειτονιές. Ελπίζω μαζί με την ευφορία και την αδρεναλίνη που μας προσφέρει να αποτελεί μια υπενθύμιση και μια προειδοποίηση για όλους μας… Όσες φορές τα είπαμε ήσουν με το χαμόγελο στα χείλη και με αέρα νικητή! Rest in peace @madclip» , έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για τον Mad Clip:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top