Mad Clip: Συντετριμμένοι οι γονείς του - Όσα αναφέρει φίλος του

Η αποκάλυψη που έκανε μέσω social media

Βίντεο από την τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Special Report o Mad Clip

Σε ηλικία 34 ετών ο Mad Clip έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός ράπερ φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

 

Νεκρός ο Mad Clip: Απαρηγόρητη η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Συγκλονισμένοι είναι από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση συγγενείς, φίλοι, αλλά και ο απλός κόσμος που άκουγε τα τραγούδια του.

Mad Clip: Τι σημαίνει το όνομά του και από πού ήταν η καταγωγή του

Ανάμεσα στα εκατοντάδες μηνύματα που έχουν κατακλύσει τα social media ήταν κι αυτό ενός φίλου του Mad Clip στο twitter, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του, σημειώνοντας πως είναι σε σοκ.

«Είχα την τύχη να είμαι φίλος του Πετράν, γέλιο χαβαλές, έξω καρδιά, αδυναμία στα ζωάκια, τρελαμένος με τη μουσική. Πάντα του λέγαμε πρόσεχε με την ταχύτητα, “το ελέγχω ρε bro”, έλεγε. Τους γονείς του λυπάμαι που είναι σε σοκ. Θα μου λείψεις bro, καλό ταξίδι γλυκέ μου φίλε», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: 

«Και στον γάμο των φίλων μας πήγαμε διασκεδάσαμε κ στον τόπο του ατυχήματος πήγαμε και στον Ευαγγελισμό και τώρα θα πάμε να θάψουμε τον φίλο μας κ θα του ανάβουμε κεριά στα μνημόσυνα. Μακάρι Πετράν να γύριζε ο χρόνος λίγες ώρες πίσω. Μόνο Θλίψη κ Πίκρα. Βro Καλό Ταξίδι». 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top