«Έφυγε ο πατέρας μου και με έβαλαν στη σκηνή να κοροϊδεύω τους πεθαμένους»

Συγκλονίζει η ηθοποιός με την απώλεια που τη στιγμάτισε

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Ρίκας Διαλυνά

Για χρόνια υπήρξε μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου, κλέβοντας τις εντυπώσεις με κάθε της πλάνο.

Σοκάρει η Ρίκα Διαλυνά: «Ήταν η βραδιά που σφαγιάστηκε η Σάρον Τέιτ»

Ο λόγος για τη Ρίκα Διαλυνά που μίλησε στην εφημερίδα On Time μετά και τα πρόσφατα γενέθλια της που γιόρτασε στο Πόρτο Χέλι.

Ρίκα Διαλυνά

Η Ρίκα Διαλυνά είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες του θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ανάμεσα σε άλλα, η μεγάλη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή της μέχρι και σήμερα, αυτή των αγαπημένων της γονιών.

Ρίκα Διαλυνά: Δείτε πόσο κοκέτα είναι ακόμα και σήμερα

«Η στιγμή που με στιγμάτισε ήταν όταν έχασα τους γονείς μου διαδοχικά. Πρώτα πέθανε ο πατέρας μου σε ηλικία 60 ετών και εγώ τότε δούλευα στη Γερμανία και μου έδωσαν μόνο 24 ώρες για να έρθω να τον χαιρετήσω. Και όταν επέστρεψα, που με περίμεναν στη Γερμανία, η σκηνή που έπρεπε να γυρίσω ήταν να είμαι πάνω από 7 φέρετρα και να κοροϊδεύω τους πεθαμένους. Ήταν από τις σκηνές που έπρεπε να γυρίσω για το ρόλο μου, κοροϊδεύοντας τους νεκρούς. Όταν η μητέρα μου αρρώστησε τα παράτησα όλα και ήρθα στην Ελλάδα», εξομολογήθηκε η 87χρονη σήμερα καλλονή της μεγάλης οθόνης. 

Άννα Φόνσου Ζωζώ Σαπουντζάκη Ρίκα Διαλυνά

Άννα Φόνσου, Ζωζώ Σαπουντζάκη & Ρίκα Διαλυνά... μια φωτογραφία όλη η ιστορία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τον φοβάμαι τον θάνατο. Είναι κάτι που δεν το ξέρεις. Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το τέλος σου», συμπλήρωσε η Ρίκα Διαλυνά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top