Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη για τις πυρκαγιές

«Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει»

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της Δωροθέας Μερκούρη στη Φωλιά των Κου Κου

Συγκλονισμένη με την τραγωδία που ζει η χώρα μας με τις πυρκαγιές είναι και η Δωροθέα Μερκούρη.  

Δωροθέα Μερκούρη: Δείτε το αρχοντικό σπίτι της ηθοποιού στην Πλάκα

Ιδιαίτερα φορτισμένη η ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία του Γιώργου Μουτάφη που έχει γίνει viral, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της μήνυμα για τον τρόπο που ζούμε όλοι μας!

Και καλλονή και με οικολογικές ευαισθησίες η Δωροθέα Μερκούρη /Φωτογραφία Instagram

«Με κοροϊδεύουν όταν λέω "πάλι θα αγοράσεις ένα μπουκαλάκι νερό επειδή δίψας;" Κι όταν κάνω ανακύκλωση και μου λένε “Θα πάνε όλα σε μια χωματερή μαζί μη σκας, η Ελλάδα δεν κάνει ανακύκλωση μας κοροϊδεύουν”, όταν στο γύρισμα γράφω το όνομα μου στο πλαστικό ποτήρι για να μην πάρω καινούργιο κάθε φορά που θέλω λίγο νερό. Το ότι φεύγω χρόνια από μέρη με σακούλες για να κάνω την ανακύκλωση μου. Με κοροϊδεύουν όλοι εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι υπεύθυνη κι εγώ που δε μιλάω δεν είπα τίποτα ακόμα πιο δυνατά.  

Δωροθέα Μερκούρη: Η εντυπωσιακή throwback φωτογραφία του μοντέλου

Ξέρω ότι μια μικρή κίνηση αν δε γίνει, θα είναι τεράστιο λάθος. Είναι όντως μια πυρκαγιά το είδαμε όλοι τώρα. Είσαι κι εσύ υπεύθυνος κάθε φορά που θες κι ένα πλαστικό, μια μπριζόλα, ένα μεγάλο φαγκρί στην καλοκαιρινή σου ταβέρνα. Το καταλάβαμε τώρα. Ξυπνήσαμε σε έναν εφιάλτη που δεν τελειώνει», έγραψε το πρώην μοντέλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top