Κρατερός Κατσούλης: «Νιώθω τεράστια οργή, πόνο & θλίψη για όσα συμβαίνουν»

Το ενωτικό μήνυμα του ηθοποιού

Τα δικά του συναισθήματα για τις πυρκαγιές που έχουν κάψει την Ελλάδα μοιράστηκε ο Κρατερός Κατσούλης με τους followers του

Κατσούλης: «Μετράω την ποιότητα της ζωής μου με τις ανθρώπινες σχέσεις»

Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε για όσα συμβαίνουν, αφού χιλιάδες συμπολίτες μας είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μέσα σε λίγη ώρα από τις φωτιές που πλήττουν τη χώρα.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Πως να κρατήσεις σε ισορροπία την ψυχή σου, όταν γύρω σου όλα καταρρέουν; Νιώθω τεράστια οργή, πόνο και θλίψη για όλα αυτά που γίνονται τόσες μέρες και νύχτες, συνέχεια.

Για όλους τους συνανθρώπους μας που καταστρέφονται οι ζωές τους με χυδαίες δικαιολογίες και ψέματα. Για όλες τις ζωντανές ψυχές που καίγονται. Για όλες τις φωνές έκκλησης για βοήθεια και για όλες τις εικόνες μιας χώρας παραδομένης στο έλεος της φωτιάς. 

Κρατερός Κατσούλης: «Aπό την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει»

Για όλη τη φύση, τη ζωή, που χάνεται λεπτό το λεπτό. Παλεύω μέσα μου, να κάνω την οργή, αγάπη, τον πόνο, ανακούφιση, τη θλίψη, προσφορά. Μόνος δρόμος να κάνουμε εμείς μόνοι μας, οτιδήποτε μπορούμε. Όλοι μαζί, μπορούμε», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krateroskatsoulis

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top