Φωτιά Βαρυμπόμπη: Η συγκινητική ανάρτηση της Γερμανού για τους πυροσβέστες

«Ήθελα να 'ξερα τι θα έκανες Ελλαδίτσα μου τα καλοκαίρια χωρίς αυτούς»

Φωτιά Εύβοια: Στην παραλία οι κάτοικοι για να γλιτώσουν από τις φλόγες

Την ευγνωμοσύνη, το «ευχαριστώ» και τον θαυμασμό της στους πυροσβέστες που παλεύουν όλο το καλοκαίρι με τις φλόγες για να σώσουν ανθρώπους, ζώα, δάση και περιουσίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας θέλησε να εκφράσει δημόσια η Ναταλία Γερμανού στα social media.

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Θλιβερές εικόνες άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα

Μεγάλη φωτιά στην Ηλεία: Καίγονται σπίτια στο μέτωπο της αρχαίας Ολυμπίας
 

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει ένα πυροσβεστικό όχημα να περνά κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες που κατέστρεφαν την περιοχή της Βαρυμπόμπης και έγραψε: 

«Ανάμεσα στα επαγγέλματα που σέβομαι που υποκλίνομαι που θαυμάζω. Με πυροσβεστικά οχήματα που Θεός ξέρει πόσων ετών είναι, με μισθούς που θα έπρεπε να ναι τριπλάσιοι. Με τη ζωή τους να παίζεται κορώνα-γράμματα και με τους δικούς τους ανθρώπους να καρδιοχτυπάνε σε κάθε πυρκαγιά.

Ήθελα να ξέρα τι θα έκανες Ελλαδίτσα μου τα καλοκαίρια χωρίς τους πυροσβέστες και τους εθελοντές. Γιατί χωρίς τηλεπερσόνες, σελέμπριτις και ινφλουένσερς μια χαρά θα ήσουν. Για λίγο λοιπόν (έστω) ας δώσουμε στους ανθρώπους αυτούς τη σημασία που τους πρέπει στις αναρτήσεις μας. Σεβασμός. Σας ευχαριστούμε».

γερμανού

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού στο Instagram για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top