Βέφα Αλεξιάδου: Η δικαστική διαμάχη για μία... μαγειρίτσα

Η αγωγή της μαγείρισσας στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μιναρετζή

Μία μαγειρίτσα από κοτόπουλο ήταν η αιτία που ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μιναρετζής και η Βέφα Αλεξιάδου οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες.

Το παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου: «Κανείς δε με θυμήθηκε»


Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου του 2019, όταν η γνωστή μαγείρισσα κατέθεσε αγωγή κατά του δημοσιογράφου ισχυριζόμενη  χρησιμοποίησε το όνομά της στη μαγειρίτσα από κοτόπουλο έχοντας αναρτήσει και τη φωτογραφία της στην είσοδο του εστιατορίου που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Βέφα Αλεξιάδου: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την TV


Μάλιστα, μοίραζε και φυλλάδια με τη φωτογραφία της, διαφημίζοντας εκείνο το Πάσχα τη «μαγειρίτσα της Βέφας». Η Βέφα Αλεξιάδου αποζημίωση που ανερχόταν στις 60.000 ευρώ επικαλούμενη ηθική βλάβη, απαγορεύοντάς του παράλληλα να χρησιμοποιεί το όνομά της στο συγκεκριμένο πιάτο.

Μετά από αυτή την αγωγή ο γνωστός δημοσιογράφος πέρασε στην αντεπίθεση και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ON TIME», ισχυρίζεται πως όλα έγιναν με τη συγκατάθεσή της αφου ήταν πολύ καλοί φίλοι για αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να λέει πως έχει και μάρτυρες που μπορούν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του.

Η υπόθεση πήρε τη νομική οδό και στις 27 Νοεμβρίου 2020, το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφασή του θεωρεί την αγωγή της Βέφας Αλεξιάδου ως «μη ασκηθείσα» και δίκασε ερήμην της, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δικαστική αίθουσα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε και πάλι και έτσι στις 22 Ιουλίου 2021, εκδικάστηκε η αγωγή του Κωνσταντίνου Μιναρετζή εναντίον της, ο οποίος ζητά 50.000 ευρώ ως αποζημίωση αφού ισχυρίζεται ότι μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση με την αγωγή της Βέφας Αλεξιάδου εναντίον του, η επιχείρησή του έπεσε οικονομικά έξω και αναγκάστηκε να την κλείσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top