Αρναούτογλου: Βιώσα ρατσισμό. Φώναζαν στον δρόμο «πώς πάχυνες έτσι»

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για τα παραπανίσια κιλά

Η συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου στον Real fm.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθειά του να χάσει κιλά, αλλά και για το χάπι αδυνατίσματος που πήρε πριν από καιρό που όπως εξομολογήθηκε του γύρισε… μπούμερανγκ.

Αρναούτογλου: Μίλησε πρώτη φορά για τα κιλά του και την περιπέτεια υγείας


«Τα τελευταία χρόνια έχω φτάσει σε έναν υπερβολικά μεγάλο αριθμό κιλών. Πέρασα πολύ δύσκολα με το χάπι που μου έδωσε κάποιος για να χάσω κιλά. Δεν το είχα συζητήσει, αλλά ήταν ένα θέμα που το άνοιξα πριν ένα χρονικό διάστημα επειδή με είχαν πειράξει κάποιοι για τα κιλά δημοσίως στην τηλεόραση. Κι εγώ πειράχτηκα! Ήταν η υπόθεση με την αφίσα του ραδιοφώνου, που σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας, και είχα πει να μην κάνουν πλάκα για τα κιλά με κανένα άνθρωπο γιατί δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Στο τέλος της σεζόν ήθελα να εξηγήσω γιατί με πείραξε... Εγώ κάνω πολλή πλάκα με τα κιλά μου και αυτοσαρκάζομαι. Αλλά επειδή κόντεψα να περάσω στην αντίπερα όχθη με το φάρμακο που πήρα, κόντεψα να κάνω κακό σε ανθρώπους, σε αγαπημένους μου ανθρώπους. Κι αν δε μου λέγανε να το σταματήσω, δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχε! Είχα χάσει τα λογικά μου. Έπαιρνα το χάπι για να μου κόψει την πείνα κι είχα γίνει ένας άγριος άνθρωπος. Δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου, ήμουν έτοιμος να μαλώσω. Τις ανέφερε μέσα τις παρενέργειες! Φαντάσου ούτε ο φαρμακοποιός δεν μου το έδινε με χαρά αυτό το φάρμακο. Ήμουν επιθετικός! Κι εγώ σαν άντρας, έχω κι εγώ τα νεύρα μου. Αλλά δεν ήμουν ο άνθρωπος που πιάνεται στα χέρια. Το είπα λοιπόν, για να προσέχουν» ανέφερε αρχικά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου στον Real fm.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Τα «έσπασαν» στον Νίκο Βέρτη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε λόγω των παραπανίσιων κιλών του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε λόγω των παραπανίσιων κιλών του


Ο ρατσισμός που βίωσε ο γνωστός παρουσιαστής


Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε λόγω των παραπανίσιων κιλών του. «Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια που ξέφυγα στα κιλά, βίωσα πολύ παράξενες καταστάσεις. Βίωσα ρατσισμό. Εγώ δεν τα είχα βιώσει αυτά. Έβλεπα ανθρώπους στον δρόμο που μπορούσαν να σε χλευάσουν. Φώναζαν στον δρόμο «πώς πάχυνες έτσι», έστελναν μηνύματα πάρα πολύ άσχημα. Αν αυτά συμβαίνουν σε εμένα, σκέψου τι γίνεται σε άλλους ανθρώπους. Θέλει δύναμη και αποφασιστικότητα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.

Πηγή: markos. tv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top