Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Το δώρο στην κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου

Τι έδωσε στη Μαρία Βοσκοπούλου ο επιχειρηματίας την ημέρα της κηδείας

Η τελευταία παράσταση του Τόλη Βοσκόπουλου παίχτηκε την Τετάρτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Κηδεία Βοσκόπουλου: Πιασμένες χέρι- χέρι η Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία

Ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021.

Μαρία Βοσκοπούλου: Υποβασταζόμενη στην κηδεία του πατέρα της

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος ήταν κουμπάρος με τον Τόλη Βοσκόπουλο, πήγε στην κηδεία του και μίλησε στους δημοσιογράφους για τον αείμνηστο τραγουδιστή αλλά για το δώρο που θα έκανε στην κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

Γκερέκου - Βοσκοπούλου κηδεια Βοσκόπουλου

Μαρία Βοσκοπούλου - Άντζελα Γκερέκου ντυμένες στα μαύρα / Φωτογραφία: NDP

Κηδεία Τόλη Βοσκόπουλου: «Αθάνατος» φώναζε ο κόσμος στο τελευταίο αντίο

«Από χέρια του πέρασαν αμέτρητα χρήματα, αλλά γι' αυτόν δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι. Ήταν, όμως και ο απόλυτος επαγγελματίας, που είχε λόγο για τα πάντα. Προσιτός και απρόβλεπτος, μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως μ' ένα σκίτσο που του είχε φτιάξει ένας άγνωστος δημιουργός. Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτραίτο. Το έβαλε κορνίζα, το είχε και μου λέει: "ρε κουμπαράκι αυτό, θέλω να στο δώσω να το φυλάξεις, αυτός είναι ο Βοσκόπουλος". Το έχω φυλάξει και σκέφτομαι όταν δω την κόρη του να της το δώσω και να της πω ότι είναι από τον μπαμπά της και ότι της ανήκει» εξομολογήθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας παρευρέθηκε στην κηδεία μαζί με τον μικρό του γιο κρατώντας το δώρο με παραλήπτη την Μαρία Βοσκοπούλου.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top