Έχει χιούμορ η Ηλιάκη: «Αυτά τα μικρά έχουν ανιχνευτή;»

Το βίντεο της γλυκιάς μαμάς στα InstaStories

Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη φαίνεται πως έχει βάλει δύσκολα στη μαμά της. Αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε η παρουσιάστρια από τα βίντεο που ανέβασε στα InstaStories της.

Μαρία Ηλιάκη: Λιώνει στη γυμναστική 1,5 μήνα μετά τη γέννηση της κόρη της

Συχνά πυκνά μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα. Αυτή τη φορά η γλυκιά μαμά επιστράτευσε το χιούμορ της και αναρωτήθηκε αν τα μωρά έχουν κάποιου είδους «ανιχνευτή».

Μαρία Ηλιάκη: Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα με τη δύο μηνών κόρη της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Ειδικότερα, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε πως όταν η κόρη της κλαίει την παίρνει αγκαλιά ενώ στέκεται όρθια για να την ηρεμήσει. Την κουνάει και αυτή ηρεμεί, αλλά η μπέμπα μικρή αρχίζει να κλαίει και πάλι όταν εκείνη κάνει το λάθος να καθίσει στην καρέκλα.

«Να σας κάνω μια ερώτηση; Αυτά τα μικρά έχουν ανιχνευτή; Τι εννοώ. Έχεις το μωρό αγκαλιά, κλαίει, σπαράζει. Το κουνάς, το πας από εδώ και από εκεί και μετά σταματάει. Και αφού είσαι ένα τέταρτο με 20 λεπτά όρθια και έχει σταματήσει, κάνεις την κίνηση να καθίσεις, ενώ το κουνάς ακόμη. Το κουνάς σαν να είσαι όρθια και εκείνο σπαράζει πάλι. Και δε συμβαίνει μόνο μια φορά», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Μαρία Ηλιάκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top