Μαρία Ηλιάκη: Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα με τη δύο μηνών κόρη της

Ετοιμάζουν εξόρμηση στην Κρήτη

Βόλτα με την κόρη της στην Ελβετία βγήκε πριν από λίγες μέρες η Μαρία Ηλιάκη

Στα πάτρια εδάφη ετοιμάζονται να επιστρέψουν η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Μαρία Ηλιάκη: Βόλτα στην Ελβετία με τη 40 ημερών κόρη της

Το ζευγάρι που πριν από δύο μήνες απόκτησε την κορούλα του, έχουν αρχίσει να φτιάχνουν βαλίτσες για να απολαύσει το αγαπημένο ελληνικό καλοκαίρι, να γεμίσει μπαταρίες και να επιστρέψει μετά στην Ελβετία, όπου μένει μόνιμα, αφού ο Στέλιος Μανουσάκης εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος. 

 

 

Σύμφωνα με τη Real News πρώτος σταθμός των διακοπών τους είναι η Νέα Σμύρνη, όπου βρίσκεται το πατρικό της παρουσιάστριας. Ο πατέρας και ο αδελφός της ανυπομονούν να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας, όπως και ο 15χρονος βαφτισιμιός της Μαρίας, ο οποίος είναι πολύ δεμένος μαζί της. 

Μαρία Ηλιάκη: Τι της έχει λείψει πιο πολύ μετά τη γέννα της

Στη συνέχεια θα πάνε στην Κρήτη, γενέτειρα και των δύο, όπου ζει η οικογένεια του Στέλιου κι έχει ετοιμάσει τρικούβερτο γλέντι για την υποδοχή τους. 

 

 

Η χαρά των γονιών του συντρόφου της Μαρίας είναι μεγάλη, με τη γιαγιά Κατερίνα να περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της την εγγονή της, η οποία θα πάρει και το όνομά της. 

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε τη να θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

Μετά το τέλος των διακοπών τους, το ζευγάρι θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη βάπτιση της μικρής τους.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top