Μαρία Ηλιάκη: Τι της έχει λείψει πιο πολύ μετά τη γέννα της

Η παρουσιάστρια και Youtuber έγινε μαμά πριν από τέσσερις εβδομάδες

Στα σύννεφα πετάει εδώ και περίπου έναν μήνα η Μαρία Ηλιάκη, καθώς έγινε μαμά για πρώτη φορά και η μικρή της πριγκίπισσα τής έχει πάρει το μυαλό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

Μαρία Ηλιάκη: Το φαγητό που ετοίμασε για εκείνη και τον αγαπημένο της

Η γνωστή παρουσιάστρια και Youtuber, που ζει πλέον μόνιμα στην Ελβετία με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη, δε χάνει λεπτό την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και ακόμη και μέσα από το μαιευτήριο φρόντιζε να τους ενημερώνει για το τι συμβαίνει.

Μαρία Ηλιάκη: Δείτε τη να θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

Πλέον έχουν περάσει τέσσερις εβδομάδες από την ημέρα που έκανε την καισαρική της και η ίδια νιώθει πιο καλά από ποτέ και υγιέστατη. Υπάρχει κάτι που της έχει λείψει πολύ όμως. Αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνει λίγη γυμναστική.

Σε νέα Instastories της που δημοσίευσε σήμερα, η Μαρία Ηλιάκη είπε πως πήρε τηλέφωνο τη δασκάλα και φίλη της που της κάνει pilates και της είπε πως θέλει να ξεκινήσουν ξανά. 

Η απάντηση της δασκάλας όμως την απογοήτευσε, καθώς της είπε πως το πρωτόκολλο λέει πως μετά από καισαρική, πρέπει να περάσουν έξι εβδομάδες για να γυμναστεί κάποια γυναίκα και πως αυτό το πρωτόκολλο δε «σπάει».

«Θα περιμένω άλλες δύο εβδομάδες» είπε στο τέλος του βίντεό της η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top