Τζούλια Νόβα: Η πρόταση γάμου και ο μυστικός αρραβώνας

Αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της

Τα instastories της Τζούλιας Νόβα με τον σύντροφό της και τον σκύλο τους

Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου είναι η Τζούλια Νόβα. Μάλιστα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Τζούλια Νόβα: Μίλησε πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο, Μιχάλη

Η ξανθιά καλλονή είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο, ο οποίος ασχολείται με τα extreme sports. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr  και της Σάσας Σταμάτη, η Τζούλια Νόβα αρραβωνιάστηκε μυστικά, αφού δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της σε ένα αγαπημένο τους μέρος. Και φυσικά εκείνη δέχτηκε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Η Τζούλια Νόβα είχε μιλήσει για τη σχέση της, τον περασμένο Νοέμβριο,  στην εφημερίδα «On Time». Όπως είχε πει, με τον σύντροφό της έκαναν παρέα και πριν γίνουν ζευγάρι και πως ήταν ο άνθρωπος που τη στήριξε μετά τον χωρισμό της.

Γιάννης Μάρκου: Ο χωρισμός μας ήταν απόφαση της Τζούλιας Νόβα, όχι δική μου

«Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε από την αρχή πάρα πολύ- μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top