Τζούλια Νόβα: Μίλησε πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο, Μιχάλη

«Η σχέση είναι πρόσφατη», είπε η ξανθιά καλλονή

Η Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα που ασχολείται με τα extreme sports.

Τζούλια Νόβα: Η πρώτη έξοδος για φαγητό με τον νέο της σύντροφο!

Γιάννης Μάρκου: Ο χωρισμός μας ήταν απόφαση της Τζούλιας Νόβα, όχι δική μου

Πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε «τσακώσει» το ζευγάρι σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.

Τζούλια Νόβα - Μιχάλης Βιτζηλαίος

Τζούλια Νόβα - Μιχάλης Βιτζηλαίος

Η ξανθιά καλλονή έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή. «Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή, ο Μιχάλης Βιτζηλαίος. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σίγουρα δε θα καθόμουν μόνη μου», δήλωσε στην εφημερίδα «On Time» και τη Σάσα Σταμάτη.

Η Τζούλια Νόβα έσπευσε να σημειώσει ότι με τον τωρινό της σύντροφο έκαναν παρέα και πριν γίνουν ζευγάρι και ήταν ο άνθρωπος που τη στήριξε μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου.

 «Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται».

Όσο για τον σκέπτονται να συγκατοικήσουν η ίδια ξεκαθάρισε πως είναι πολύ νωρίς να κάνουν αυτό το βήμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top