Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία με τα τρία της παιδιά

Οι δημόσιες ευχές στον γιο της, Μάξιμο

Όσα είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του γιου της στο Happy Day

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας βάφτισαν χθες, Σάββατο 10 Ιουλίου, τον έξι μηνών γιο τους στο νησί της Πάτμου, το αγαπημένο νησί της πρώην παρουσιάστριας.

Το διάσημο ζευγάρι θέλησε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την απόφασή τους. Μέχρι στιγμής κανένα στιγμιότυπο από το μυστήριο δεν έχει διαρρεύσει και ούτε οι ίδιοι έχουν δημοσιεύσει τίποτα στα social media.

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Η ανακοίνωση για τη βάπτιση του γιου τους

Για την Τζένη Μπαλατσινού ξεχωριστή είναι όμως και η σημερινή ημέρα, καθώς έχει γενέθλια ο άλλος γιος της από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, Μάξιμος.

Έτσι, η ευτυχισμένη μανούλα μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά των μεγαλύτερων παιδιών της, της Αμαλίας, της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου.

Να σημειώσουμε πως αυτές τις μέρες τα αδέρφια συναντήθηκαν όλα μαζί μετά από καιρό, καθώς ο κορωνοϊος στάθηκε εμπόδιο για την Αμαλία και την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου οι οποίες μένουν μόνιμα στην Αμερική και δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν ως την Ελλάδα

Αμαλία και Αλεξάδρα Κωστοπούλου στη βάφτιση του Κικίλια Junior!

«Χρόνια Πολλά Μάξιμε! Φως και αγάπη!», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στην τρυφερή φυτογραφία και ευχήθηκε στον Μάξιμο για τα 14α γενέθλιά του.

Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού στο Instagram:

μπαλατσινού βάφτιση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top